1. Paulius Laurynaitis's Avatar
    I buy it today, but when i put my simcard into the phone and reboot it, i get "no service" error. Please help me.
    08-10-2013 10:17 AM
  2. greenspot's Avatar
    Did you put your sim card properly?
    08-10-2013 10:47 AM
  3. Paulius Laurynaitis's Avatar
    yes, mate.
    08-10-2013 10:49 AM
  4. greenspot's Avatar
    Probably your airplane mode is on. Or your sim card damaged when you detach from your previous phone.
    08-10-2013 10:54 AM
  5. Paulius Laurynaitis's Avatar
    No, my airplain mode is off. I have checked another sim cards. Same problem..
    08-10-2013 10:58 AM
  6. greenspot's Avatar
    Oh, sorry I can't help you further
    08-10-2013 11:08 AM
  7. Erick Rmz's Avatar
    Have you seen in configuration>

    Sent from my Nokia Lumia using Tapatalk
    04-12-2014 12:34 PM
  8. Erick Rmz's Avatar
    Have you seen in configuration>mobile network or celular network, I'm not shure. In network selection should appear "automatic". Or may be you need to select it manually. Hope this helps.

    Sent from my Nokia Lumia using Tapatalk
    04-12-2014 12:37 PM

Similar Threads

  1. My blog!!!
    By X0LARIUM in forum The "Off Topic" Lounge
    Replies: 5
    Last Post: 09-16-2013, 07:18 AM
  2. Enable advanced passwords and encryption on yourLumia 920.
    By jackbrennan in forum Nokia Lumia 920
    Replies: 22
    Last Post: 09-10-2013, 06:46 AM
  3. Content syncing on phone via MS Account
    By gary_dexter in forum Nokia Lumia 920
    Replies: 1
    Last Post: 08-10-2013, 11:25 PM
  4. Lumia 928 for germany
    By bssnik in forum Nokia Lumia 928
    Replies: 1
    Last Post: 08-10-2013, 09:45 PM
  5. Replies: 1
    Last Post: 08-10-2013, 06:30 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD