1. angietan's Avatar
    I had this problem with any camera apps including the build in app after updating to amber. Even after I updated to Black the hue on photos is still there. Is there anyway to fix it?
    AndrewL920 likes this.
    01-27-2014 07:43 PM
  2. WanderingTraveler's Avatar
    Hmm. Black was supposed to fix the yellowish tint problem.

    That's quite odd. What you can theoretically do to try to fix this is to soft reset (or hard reset) and desperately hope that it fixes the problem somehow, or live with it and try to change it with the white balance settings. You may also try to edit your photos after you take them using some apps.

    At the end of the day, the problem lies with the firmware.
    01-27-2014 08:55 PM
  3. MrWhiteman's Avatar
    lol here we go again.

    Most people agree there is a problem, there are some big threads going on the issue and Black has not fixed the issue, in face in my opinion it is worse.
    01-28-2014 03:54 AM
  4. Chris_kosmidis's Avatar
    The Black update solved totally the issue for my 1020..The results are obvious.But before black, i just had to change the White Balance to "Fluorescent" and the yellowish effect wasn't an issue..Here is a cheat sheet for the manual adjustments.
    734107_536680483067506_802338783_n.jpg
    angietan and Pacific16 like this.
    01-28-2014 04:05 AM
  5. hope4wp's Avatar
    NO!!NO!!NO!! NOT AGAIN!!!!!! Search the forum please
    01-28-2014 04:09 AM
  6. N_LaRUE's Avatar
    Yeah there's a whole thread in the L920 forum complaining about camera problems.
    01-28-2014 05:19 AM
  7. angietan's Avatar
    Thanks for your suggestion and the cheat sheet! Looks good. :)
    Chris_kosmidis likes this.
    01-30-2014 01:32 AM
  8. angietan's Avatar
    And uh yes of course I did search the forum duh, just that I wanna ask if there's any ways to fix it cause the other tread just talks about it and no suggestion on fixing etc.
    01-30-2014 03:10 AM
  9. Chris_kosmidis's Avatar
    Thanks for your suggestion and the cheat sheet! Looks good. :)
    Happy i could help!I wish the problem was solved!
    Have a good day!
    01-30-2014 03:13 AM
  10. supershi80's Avatar
    And uh yes of course I did search the forum duh, just that I wanna ask if there's any ways to fix it cause the other tread just talks about it and no suggestion on fixing etc.
    There is only a fix just now: return to Portico
    Last edited by supershi80; 01-30-2014 at 10:46 AM.
    AndrewL920 likes this.
    01-30-2014 03:33 AM

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 02-09-2014, 05:00 PM
  2. Official Facebook beta gets updated with bug fixes and performance improvements
    By WindowsCentral.com in forum Windows Central News Discussion
    Replies: 8
    Last Post: 02-09-2014, 06:12 AM
  3. NSA Spying with Angry Birds / Google Maps?
    By hopmedic in forum The "Off Topic" Lounge
    Replies: 5
    Last Post: 01-29-2014, 09:25 AM
  4. Help with my nokia lumia 820?
    By Becky25 in forum Nokia Lumia 820
    Replies: 1
    Last Post: 01-27-2014, 03:23 PM
  5. Keeping tabs on your routes with myTrekData for Windows Phone 8
    By WindowsCentral.com in forum Windows Central News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 01-27-2014, 02:40 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD