1. adrian1338's Avatar
    Hello all,
    I have problems sending and receiving MMS with my 920 running on EE/T-Mobile. I just get reminder that I can load them from some page and sending them will just pop up an error message that I cant send them. Does anyone have the settings I need to do in order to make it work.
    Called the Help line and they believed to have send me something so my phone recognizes it but its not working. Also ending me a message first is not doing any trick.
    05-21-2014 07:32 AM
  2. sutty86's Avatar
    05-21-2014 07:54 AM
  3. adrian1338's Avatar
    interesting enough is that access point was not pre installed on my 920.
    wil try those settings though
    but there is stll data in the cellular settings in sim applications and mms and internet APN.

    still doesn't work. I bet those sim settings overwrite access point because it was not installed in the first place. just got it via syspusher
    05-21-2014 10:11 AM
  4. adrian1338's Avatar
    Anyone?
    05-22-2014 05:13 AM
  5. Kellzea's Avatar
    Mine has never worked (uk-t-mobile) but as they cost money I can't say I've ever cared. I Just email or use rooms or a one of the fifty thousand messing apps.
    05-22-2014 05:19 AM
  6. adrian1338's Avatar
    yeah well but it annoys me when I receive a message and it says : log into this page and type in that password .. there has to be a way to make it work
    05-22-2014 12:03 PM
  7. Bizarro_Prime's Avatar
    I'm on EE and my settings are the same as on the website linked to above.
    I do have to make sure data is on though or I can't view any mms within messaging.
    05-23-2014 04:15 AM
  8. adrian1338's Avatar
    but I didn't even have access point shipped with the phone. I guess my settings in the phone settings are overwriting it anyways. My data is always on. Maybe you can post your settings you have in the phone settings in internet apn and mms apn
    05-23-2014 04:46 PM
  9. adrian1338's Avatar
    In my last post from the 04.02.2015 you can find the information for T-Mobile:
    http://forums.windowscentral.com/nok...m-tmobile.html
    02-04-2015 06:24 AM

Similar Threads

  1. Lumia 720 keeps on restarting during win phone 8.1 update
    By Arjun B Nair in forum Windows Phone 8.1 Preview for Developers
    Replies: 8
    Last Post: 08-20-2014, 07:25 AM
  2. Replies: 2
    Last Post: 05-22-2014, 10:13 AM
  3. Password field hidden while trying to unlock phone by tapping on unread notifications on Lumia 1320
    By Rangan Das in forum Windows Phone 8.1 Preview for Developers
    Replies: 6
    Last Post: 05-22-2014, 06:47 AM
  4. How to Change Icon color from white on transparent tiles!!!
    By Rubidad in forum Windows Phone 8.1 Preview for Developers
    Replies: 1
    Last Post: 05-21-2014, 11:43 AM
  5. Replies: 7
    Last Post: 05-21-2014, 08:11 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD