1. texas tk's Avatar
    A quick update to something I posted some time ago.
    The wireless charging on two of my family 920's stopped working after installing the Dev Preview.

    In preparing for the official upgrade to 8.1, I just removed the Dev Preview from my daughter's phone...and now wireless charging works perfectly.

    So, something is up with wireless in the Preview...

    Until ATT releases the full 8.1, I won't know if this is fixed...hoping!

    T
    07-31-2014 11:56 AM
  2. Indistinguishable's Avatar
    A quick update to something I posted some time ago.
    The wireless charging on two of my family 920's stopped working after installing the Dev Preview.

    In preparing for the official upgrade to 8.1, I just removed the Dev Preview from my daughter's phone...and now wireless charging works perfectly.

    So, something is up with wireless in the Preview...

    Until ATT releases the full 8.1, I won't know if this is fixed...hoping!

    T
    If it's two of your phones, it might actually be your charging pads.

    Wireless charging works just fine on my Nokia Lumia Icon running dev preview.
    Josef Rokos and xandros9 like this.
    07-31-2014 12:23 PM
  3. ashram's Avatar
    my wireless charging has worked with no problem on both a generic and a nokia fatboy wireless charger with wp8.1 dp on my 920.
    07-31-2014 12:48 PM
  4. texas tk's Avatar
    Well, I'm not sure what to say. In my case, I have used a nokia and a generic charger.
    The charger stopped working on the phones when I went to the Dev Preview.
    When I backed out the Dev Preview, they started working again...no problems at all.
    Looking over forums, it looks like a problem some have, and some do not....

    T
    07-31-2014 03:36 PM
  5. xandros9's Avatar
    That's really weird.

    Thankfully my wireless charging is still intact. (recent ATT 920, French Black ROM + 8.1)
    07-31-2014 05:46 PM

Similar Threads

  1. Replies: 54
    Last Post: 08-08-2014, 05:40 PM
  2. Best way to communicate with the Instagram team?
    By meddyrainzo in forum Applications
    Replies: 3
    Last Post: 08-07-2014, 08:24 AM
  3. What is with the influx of bug posts?
    By bsayegh in forum Microsoft News & Rumors
    Replies: 4
    Last Post: 08-01-2014, 02:58 PM
  4. MMS message with text only
    By pokuston82 in forum Ask a Question
    Replies: 5
    Last Post: 08-01-2014, 09:23 AM
  5. Latest Build number of Preview for developers programme?
    By WPCentral Question in forum Ask a Question
    Replies: 3
    Last Post: 08-01-2014, 04:08 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD