1. Windows Central Question's Avatar
    Specs

    Phone: Nokia Lumia 920
    Purchased: Jan/2013
    Core Build: 3051.50009.1451.10458
    Service Provider: Rogers Canada

    Background

    I have a Nokia Lumia 920 that I purchased back in Jan/2013 that's on a contract with Rogers (Canada). It's in good shape having only been dropped a few times but none of them have been serious and with no damage other than a single ding.

    The Issue

    Starting around March 12th I lost cell service to my phone. Nothing out of the ordinary happened. It wasn't dropped or anything. Periodically it would come back on though for a few minutes before it disconnected again. I noticed that it would come back on just after midnight and it would turn off again around 8:00am. I also noticed yesterday that when I got outside the wireless network of my house, the data returned. When I got to my location (where there was wi-fi that I wasn't connected to yet) the data was disconnected again but when I disabled the wi-fi, the data returned. When I got back home my phone had disconnected again but when it wasn't fixed by playing with the wi-fi settings this time. It just stayed disconnected.

    I've since restored my phone to factory settings and Rogers reset my data. Both of these did actually work but only for about 2min before it disconnected again. They're claiming that it's a problem with my phone and I would believe that except for the fact that the cell data does return at specific points (away from the house and wireless spots and at midnight almost on the dot). Right now in "Cellular+SIM" it's showing that there is "no network found" and the SIM settings are set to "ROGERS ####" (for last digits of my phone number).

    Has anyone had this kind of issue before and what you did to resolve it?
    Thank you in advanced for your help.
    03-23-2016 08:40 AM
  2. xandros9's Avatar
    I feel the phone might be going south.

    Can you corroborate the issue with another ROGERS phone? I really think some part inside your phone has gone on the fritz.
    03-24-2016 01:43 AM
  3. Auggybendoggy's Avatar
    I updated 2 phones to Windows 10 and they both did the same thing. I thought it was m sim but it turned out I had to to a clean upgrade. Have you tried a sim from another phone? Maybe a cheapo like H20 wireless or something like that?
    04-04-2016 05:01 PM

Similar Threads

  1. Why is my led notification light on Lumia 730 not working after updating to Windows 10?
    By Windows Central Question in forum Nokia Lumia 730 & 735
    Replies: 10
    Last Post: 03-25-2016, 10:27 PM
  2. Lumia 640 xl windows 10 update.
    By vijay karthi in forum Ask a Question
    Replies: 4
    Last Post: 03-24-2016, 01:48 PM
  3. Pinch to Zoom Stops Working
    By CraigCole in forum Microsoft Surface Pro 4
    Replies: 1
    Last Post: 03-23-2016, 09:33 AM
  4. Lumia 535 w10m
    By madridista1666 in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 03-23-2016, 07:50 AM
  5. Insider & registry hack for 520, 920, 1020 rebirth?
    By Maurizio Troso in forum Windows 10 Mobile
    Replies: 2
    Last Post: 03-23-2016, 06:49 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD