1. Gleb Budilovsky's Avatar
    My 925 has been misbehaving. While using my blutooth headset, the volume suddenly started decreasing to zero as if the volume down button was being held even though it wasn't. I restarted the phone and it just had an exclamation mark on the screen in an infinite loop of vibrating then going to the AT&T logo then back to exclamation mark black screen. I can only get it to start after holding down volume down + power + camera button then after it resets letting going of the power button while holding volume down + camera. The moment I try to change the volume, it instantly starts decreasing to zero again.

    I performed a hard reset (loosing a bunch of texts =\ ) and it's still doing the same thing.

    This lumia has the 8.1 developers software.

    Anyone know of a solution?
    05-16-2014 08:28 PM
  2. Brendon Le Page's Avatar
    Hi
    Did you ever get a solution to this? My 930 did exactly the same thing this morning!
    Help!
    Thanks.
    11-26-2014 03:09 AM
  3. Gleb Budilovsky's Avatar
    It actually went away after a few hours. Hope it works out for you!
    12-17-2014 05:52 AM

Similar Threads

  1. Any way to get an mp3 from my dropbox to the music folder?
    By Eazy123 in forum Windows Phone 8.1 Preview for Developers
    Replies: 2
    Last Post: 05-16-2014, 10:06 PM
  2. How/When to enter the Windows Phone platform
    By Jeff123816 in forum Phone Wars
    Replies: 2
    Last Post: 05-16-2014, 08:54 PM
  3. Replies: 1
    Last Post: 05-16-2014, 08:44 PM
  4. All you need to know about the Dual SIM experience on Lumia 630
    By WindowsCentral.com in forum Windows Central News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 05-16-2014, 06:00 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD