1. ArcticArrow's Avatar
    Hi All,

    Recently I have a problem with my headphone jack in the 925. Sometimes while playing music, it stopped (The phone stopped playing music because it thinks the headphone has been unplugged)

    - I have made sure my headphone is working fine (Swaping with other phones as well as changing headphones)

    - I cant seem to trigger the problem because sometimes, even if the phone is physically static, it can stop playing the music and thinks the headphone is unplugged. On the other hand, sometimes when music is playing, even if I tried to rotate the headphone plug a bit, but there is no problem and the music still plays.

    - thats why I cant check if this is a software or physical damage problem.

    - I have already cleaned the headphone plug, as well as the headphone jack in the 925.

    Anyone has any idea? Appreciated.
    09-10-2014 03:34 PM
  2. ven07's Avatar
    How long have you had the phone? I had this problem in the first two months with the phone, but it seemed to solve itself
    09-10-2014 06:48 PM
  3. ArcticArrow's Avatar
    more than a year....
    09-10-2014 07:13 PM
  4. ven07's Avatar
    Wow.. I think someone posted a solution for this problem, but can't remember which thread.. In any case I used to pull my headphones plug out a bit and that would help the issue
    09-10-2014 08:26 PM
  5. Elezium's Avatar
    I'm having the same issue with my Lumia 930.

    Nothing major, but still a bit annoying. On my side, it seems be only happen at the end of a song, when "switching" to the next track.

    I simply unplug / plug my headphone (Bose SoundTrue).

    I am running the Development Win 8.1 with the latest update.

    Thanks!
    09-16-2014 02:30 PM
  6. ArcticArrow's Avatar
    no. it failed again! really ****!

    It's either this problem (Title of this post), or the second microphone is not working!
    09-21-2014 08:50 AM
  7. Workshop2's Avatar
    Hello, did you ever find a solution to this? This happens on my 920
    02-16-2015 04:01 AM

Similar Threads

  1. My 1520.3 bit the dust
    By HoosierDaddy in forum Nokia Lumia 1520
    Replies: 3
    Last Post: 09-12-2014, 12:44 PM
  2. Just got Cyan, and IE11 images still look like crap! HELP!
    By AccentAE86 in forum Windows Phone 8.1
    Replies: 4
    Last Post: 09-11-2014, 05:55 AM
  3. Replies: 1
    Last Post: 09-10-2014, 06:52 PM
  4. Replies: 1
    Last Post: 09-10-2014, 06:37 PM
  5. Join the Windows Central Community!
    By berty6294 in forum Ask a Question
    Replies: 0
    Last Post: 09-10-2014, 02:32 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD