1. mkaminski100's Avatar
    We have two Lumias 925, one running on stock Three firmware (Cyan) and second is an unlocked Vodafone running Denim. Both have Three card in them.
    Both phones tend to loose internet connection randomly. Network coverage is always ok, often showing 4G connection, but there is no internet. This can be fixed by turning Flight Mode on and off, but its rather annoying.
    This happens in different locations and I never had problems with this when using Android phone.
    Could you help me to find cause of this problem?
    03-03-2015 08:35 AM
  2. Aniket Mhatre's Avatar
    May be bad antenna
    xandros9 likes this.
    03-03-2015 08:39 AM
  3. mkaminski100's Avatar
    As per my original question, coverage is always decent with H+ or 4G when this happens, so it’s probably not the antenna. I can also make call at the same time,.
    Also if this would be an antenna, flight mode on/off trick would not help.
    03-03-2015 08:48 AM

Similar Threads

  1. Replies: 5
    Last Post: 04-03-2015, 11:14 PM
  2. Replies: 59
    Last Post: 03-05-2015, 07:56 PM
  3. Can I back up my Lumia locally, rather than in the cloud?
    By WPCentral Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 03-03-2015, 12:56 PM
  4. Why is my Nokia lumia vibrating loudly as soon as i put the battery in?
    By Windows Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 03-03-2015, 12:47 PM
  5. issues with my Nokia Lumia 520
    By WPCentral Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 03-03-2015, 07:28 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD