1. Old_Mil's Avatar
    I have a Tmobile Nokua 925. I updated to Windows 10 with the insider app and the update went smoothly. I am using the phone with a Nano aim previously in my iPhone with an adapter

    For some reason I have no data access. Any time I try and use mobile internet with the WiFi off it says I have no internet connection. I took a look at the access point settings and they seem to be correct based on what is available on the Tmobile website. But when I try activate the Tmobile access point profile it gives me a.n error ..

    Voice calls, sms, and Gps all work fine as does WiFi. However since the main reason I got this Waa to have access to he native Tmobile 4G on the 1700 band that my previous ATT phone did not have this is a problem.

    Suggestions?
    04-12-2016 05:16 AM
  2. Chintan Gohel's Avatar
    I have a Tmobile Nokua 925. I updated to Windows 10 with the insider app and the update went smoothly. I am using the phone with a Nano aim previously in my iPhone with an adapter

    For some reason I have no data access. Any time I try and use mobile internet with the WiFi off it says I have no internet connection. I took a look at the access point settings and they seem to be correct based on what is available on the Tmobile website. But when I try activate the Tmobile access point profile it gives me a.n error ..

    Voice calls, sms, and Gps all work fine as does WiFi. However since the main reason I got this Waa to have access to he native Tmobile 4G on the 1700 band that my previous ATT phone did not have this is a problem.

    Suggestions?
    Could you check the APN settings with a T Mobile representative? They might better know what to do
    04-12-2016 05:19 AM
  3. Old_Mil's Avatar
    May have to go to a t mobile store for that. I checked it against what was listed on the website and it is identical. So I don't think the settings are incorrect...
    04-12-2016 05:48 AM
  4. Chintan Gohel's Avatar
    What if you get a replacement SIM card?That adaptor you are using to convert the nano SIM might be affecting data connections
    04-12-2016 05:50 AM
  5. Old_Mil's Avatar
    I called Tmobile and gave them my old micro sim card number and asked them to switch my number to it. Waiting for that to happen...
    Chintan Gohel likes this.
    04-12-2016 10:36 AM
  6. Old_Mil's Avatar
    I think this is a windows 10 issue on the 925. I put another micro sim in and it had the same issue...but after a rolling it back to 8.1 it worked fine.
    04-13-2016 11:15 PM
  7. tbird635a's Avatar
    Here's what works for me on my 925 under w10M

    create new Internet and MMS apn's .
    Change ONLY the fields listed below , and don't forget the hyphen.


    Internet APN
    give it a profile name.
    Change only the APN field to

    fast.t-mobile.com

    hit "save" then activate it by tapping it and hitting "apply"

    under MMS APN
    give it a profile name
    Change the APN field to

    fast.t-mobile.com

    next change ONLY the MMSC url to

    mms.msg.eng.t-mobile.com/mms/wapenc

    apply profile.

    both will show as activated if done right
    04-23-2016 12:44 PM

Similar Threads

  1. Will the Lumia 1020 ever get 4g access?
    By NokiaLumiaUser in forum Nokia Lumia 1020
    Replies: 6
    Last Post: 04-26-2016, 08:02 AM
  2. how can I set 930 to ring for longer period of time
    By Windows Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 04-11-2016, 05:02 PM
  3. Why can I not access the nav bar even when I have swiped up as requested?
    By Windows Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 04-11-2016, 09:54 AM
  4. Settings not searchable?
    By Windows Central Question in forum Windows 10
    Replies: 1
    Last Post: 04-10-2016, 01:33 PM
  5. Does the Samsung Ativ S have a setting for iMessage?
    By Windows Central Question in forum Samsung ATIV S
    Replies: 0
    Last Post: 04-09-2016, 03:28 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD