1. Cylemmulo's Avatar
    Ok so this is an odd one, I got my lumia added my google account, checked to sync email, calendar and contacts. Everything looked good until I went to text a friend and his name didn't pop up, when 3 others did. I looked through and random people are missing, some are newly added some are ones I've had forever no certain lettering or any pattern I can see. Anyone know what this could be? I've pretty much found them all and readded them on the phone but not sure which I missed.
    05-28-2013 05:22 PM
  2. nunyazz's Avatar
    Never had that issue. You might want to try and remove the google account and add it back.
    Also, make sure you check the settings in the people app, filters.
    Cylemmulo likes this.
    05-28-2013 06:32 PM
  3. psiu_glen's Avatar
    I seem to remember similar -- double check on the web in the Contacts section. Some may get shuffled off to a group that doesn't sync.
    05-28-2013 07:02 PM
  4. Cylemmulo's Avatar
    you mean on my google account?
    05-28-2013 09:32 PM
  5. TMavC5's Avatar
    Remove the account and add giogle account in People instead in email section.
    Sent from my RM-820_nam_att_100 using Board Express
    Cylemmulo likes this.
    05-28-2013 10:01 PM
  6. Cylemmulo's Avatar
    hmm i did try unchecking contacts and rechecking, that didn't fix but removing the account completely and redoing worked thanks!
    05-28-2013 10:24 PM
  7. nunyazz's Avatar
    You might want to try and remove the google account and add it back.
    .
    Cylemmulo likes this.
    05-29-2013 07:45 AM
  8. Cylemmulo's Avatar
    I'm not saying I came up with it myself lol I just assumed wrong on the removing people thanks for the advice :p
    nunyazz likes this.
    05-29-2013 07:47 AM
  9. nunyazz's Avatar
    Lol... No I wasn't saying that, I was saying that it was the first thing I suggested to do...
    05-29-2013 07:48 AM
  10. TMavC5's Avatar
    Glad it worked. I had similar issue when I switched from 900 to 920.

    hmm i did try unchecking contacts and rechecking, that didn't fix but removing the account completely and redoing worked thanks!
    05-29-2013 02:15 PM
  11. TheKingsEighth's Avatar
    I am having a similar issue after a factory reset. When I add google in the account section none of my contacts show up. If I try and add it in the People Hub section it won't even give me an option to select a Google account. Any thoughts?
    05-30-2013 09:53 AM
  12. vvale's Avatar
    I have the same problem.
    Did you find a solution?
    Thanks
    03-30-2014 02:02 PM

Similar Threads

  1. Migrating Contacts From Google
    By Arcalis in forum Windows Phone 8
    Replies: 1
    Last Post: 01-25-2013, 10:04 PM
  2. Replies: 5
    Last Post: 01-11-2013, 11:46 AM
  3. Replies: 2
    Last Post: 12-17-2012, 02:02 PM
  4. How do I sync live hotmail without syncing my contacts?
    By slicksilver in forum Windows Phone 7
    Replies: 2
    Last Post: 01-13-2012, 09:12 AM
  5. Replies: 5
    Last Post: 06-01-2011, 02:24 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD