1. cooperma's Avatar
    I love my 928...but i want to know if this is normal.

    When i take a picture (regardless of flash/no flash/auto) i see the image pop and slide over, but when i look at it, it seems like it took the image a half second later. Its never the same as the picture that slides. I came from the 8x, and i know it has the image chip...Seems like it has done this since i have gotten it. Most of my settings are on auto, except for white balance which is set for Flourescent (removes the yellowing from the xenon flash). Is this something that the Amber update might help with?
    07-10-2013 03:24 PM
  2. sumothong01's Avatar
    I don't have that problem. Very well could be a hardware issue.

    Sent from my Nokia Lumia 928 using Tapatalk. (Spell check done after hitting send.)
    07-10-2013 04:18 PM
  3. cooperma's Avatar
    Any way you could post a video of you taking a picture so i can compare :-)
    07-11-2013 08:23 AM

Similar Threads

  1. Issue/Bug: Failed to fetch image
    By Muessig in forum Windows Central for Windows Phone - App Support
    Replies: 37
    Last Post: 07-28-2014, 05:26 PM
  2. Copying Issue.
    By AlbyMJ in forum Nokia Lumia 520
    Replies: 2
    Last Post: 07-12-2013, 01:38 PM
  3. Interesting app issue.
    By voiceoverguy in forum Nokia Lumia 521
    Replies: 5
    Last Post: 07-09-2013, 08:44 PM
  4. Samsung Focus Flash -- Camera Flash Issue,Phone won't start
    By KGWPUSER in forum Samsung Focus Flash 4G
    Replies: 2
    Last Post: 07-09-2013, 12:38 PM
  5. Update issues with apps
    By Cliff Jackby in forum Windows Phone 8
    Replies: 1
    Last Post: 07-09-2013, 12:31 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD