1. sprtfan's Avatar
    My phone can get wifi while I'm at work but it will no longer connect to my home network. My other tablets and phones can connect to my home wifi with out any problems. I believe it stopped working when I added another router in bridge mode to extend my coverage. I removed the bridge and tried to reconnect my phone but with no luck. I've tried removing all the saved wifi from the phone and then adding my home network. I tried rebooting my phone and soft resetting it and I've still had no luck. Any other ideas on what I should try next? Thanks
    10-09-2013 03:06 PM
  2. MobileVortex's Avatar
    Can you see the SSID at all? What kind of security are you using at home?
    10-09-2013 03:25 PM
  3. sprtfan's Avatar
    I'm using WPA2 for security. The phone sees the network with no problem but when I enter the passcode to connect, I get a message saying that it did not get a response from the network.
    10-10-2013 09:19 AM
  4. Calvin Cooper1's Avatar
    I have a similar issue at home. The only way to get it to connect is to turn off wifi, then turn it back on. Then it will connect. However, I have to do this quite often. None of my other devices at home have this problem, and I have PS3, two tablets(surface pro, and nook color), my sons ipod, my old iphone 4s. Also, any of my friends who stop by have no issues connecting automatically. And my home network seems to be the only place I experience this.
    Deask Brofizz likes this.
    10-10-2013 09:53 AM
  5. sprtfan's Avatar
    Thanks, I'll give that a try and see if it works.
    10-10-2013 09:55 AM
  6. truedesi's Avatar
    I have the same issue where my work wifi works but my work wifi will not connect. I switch off wifi and delete the existing saved connection. Then when I connect it connects. It happened 3-4 times since GDR2/AMBER update.
    10-10-2013 10:55 PM
  7. Deask Brofizz's Avatar
    Exact Same Issue.
    11-22-2013 11:11 AM
  8. Riverrunner88's Avatar
    I have the same issue where my work wifi works but my work wifi will not connect. I switch off wifi and delete the existing saved connection. Then when I connect it connects. It happened 3-4 times since GDR2/AMBER update.
    Me too. If I restart the phone it will work for a while. No problems at home. My iPhone and Nexus have no issues connecting between the two networks. <shrug>
    11-27-2013 12:10 PM

Similar Threads

  1. AT&T Unlock code
    By chamathpali in forum Nokia Lumia 920
    Replies: 10
    Last Post: 03-30-2014, 02:09 PM
  2. 2g doesn't work
    By yengec in forum Samsung ATIV S
    Replies: 17
    Last Post: 11-20-2013, 12:39 AM
  3. Broken 920 on AT&T: Looking for options.
    By Cole Schneider in forum Carrier Discussion Lounge
    Replies: 9
    Last Post: 10-19-2013, 11:19 AM
  4. i can see unreleased Vine app in this screenshot...
    By iboypx in forum Applications
    Replies: 1
    Last Post: 10-09-2013, 02:32 PM
  5. lumia 520 can't rotate screen after amber?
    By Crondom in forum Nokia Lumia 520
    Replies: 1
    Last Post: 10-09-2013, 12:31 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD