1. Iina the Magnet's Avatar
    I noticed few days ago that my games hub isn't connected to my Xbox live account anymore. It keeps saying it can't connect to Xbox live, but smart glass works just fine.

    Do I need to do a factory reset or can someone smarter tell me if there's a simple way to restore it? I haven't changed passwords either.
    01-16-2015 02:17 PM
  2. Ed Boland's Avatar
    Go to settings/email+accounts and make sure your Microsoft account is up to date. Long press it and hit "sync"
    Laura Knotek likes this.
    01-16-2015 09:44 PM
  3. Orlok1138's Avatar
    Go to settings/email+accounts and make sure your Microsoft account is up to date. Long press it and hit "sync"
    I'm having the same issue and that didn't work for me. Wonder what the deal is.
    01-20-2015 11:51 AM
  4. Budniu's Avatar
    Same here, after update to Denim. :-(
    Ed Boland likes this.
    01-20-2015 04:25 PM
  5. Danny Gamer's Avatar
    I have the same problem. Is this connected to the whole Xbox Live problem affecting the One right now? Hope it gets fixed soon.
    01-20-2015 07:06 PM
  6. Iina the Magnet's Avatar
    It did appear after I installed denim, so maybe that's causing it. I really hope it'll get fixed soon, I don't know if it's because of the problems in live or what, but this sucks :/
    01-23-2015 04:50 PM
  7. spacesda's Avatar
    I created an app password and entered it into my Xbox 360 account and also on my old HTC windows phone 7 windows live account. This completed my troubleshooting process. The account and privacy icons activated on my Xbox dashboard, and I could see my avatar signed in on the Xbox game hub. I've been trying to find a way to enter my app password on my Lumia 928 without hard resetting it, but I haven't found a solution. There is not an option to edit my current password under email and accounts - Microsoft account. Hopefully they put out a fix to allow us to log into the game hub using 8.1. A hard reset might work using an app password, but I haven't tried that yet.
    01-23-2015 05:38 PM
  8. mtelism2's Avatar
    same problem here after update to Denim(Lumia 930),even hard reset didn't solve the problem....
    01-24-2015 06:46 AM
  9. Iina the Magnet's Avatar
    So even hard reset won't fix it? I guess we're stuck with this until another update...
    01-25-2015 08:34 AM
  10. soap141's Avatar
    the games hub version 2.0.1403.2 works but version 2.0.1405.13001 doesn't work this is the latest version which came or comes with the denim update
    01-25-2015 08:58 AM
  11. Orlok1138's Avatar
    I don't have the denim update yet. And mine isn't working. Though I had to hard reset because of that chive app. So I have that "bug" that says I have denim.
    01-25-2015 09:01 AM
  12. tommikovski's Avatar
    HI everyone. I think the games hub is the culprit here. i got my L930 yesterday and after installing everything (with a working game center) the system updates startet. Three updates later (i got denim here in Austria - yay!). everything worked fine except the games hub.

    I searched for a solution but could not find a fix. Hart reset seemed to be the only way. I did this three times, since i always updated every app and so the games hub too. The last time i looked at every app i had to update and left the gameshub out. Until now it works fine and i can access everything. i hope MS fixes the gameshub soon, so i can update my system without thinking :D

    Cheers,
    Tom
    01-25-2015 10:51 AM
  13. Idan Cohen's Avatar
    same issue here! i tweeted them the issue, the replied, but after i sent them screenshots they stopped answering. lol. :(
    01-25-2015 01:43 PM
  14. Orlok1138's Avatar
    I've also noticed achievements I'm getting on my phone aren't registering on my gamer tag either.
    01-25-2015 06:47 PM
  15. Budniu's Avatar
    From today Xbox back and work !
    Orlok1138 likes this.
    01-26-2015 08:00 AM
  16. Orlok1138's Avatar
    Yes it does! Hip hip hooray!
    01-26-2015 08:45 AM
  17. tommikovski's Avatar
    It just works again?
    Without any changes from your side? Thats nice!
    Maybe im brave enough to update my gameshub later today :D
    01-26-2015 10:35 AM
  18. Orlok1138's Avatar
    It just works again?
    Without any changes from your side? Thats nice!
    Maybe im brave enough to update my gameshub later today :D

    Nope, did nothing. It just works now.
    01-26-2015 11:03 AM
  19. Iina the Magnet's Avatar
    Mine still doesn't work, maybe it'll sort itself out soon
    01-27-2015 06:11 AM
  20. spacesda's Avatar
    I just launched it, and it's working now! I didn't have to do a hard reset.
    01-28-2015 05:40 PM
  21. tommikovski's Avatar
    Everything works fine again. Even after the hub update :) Yay!
    01-30-2015 07:45 AM

Similar Threads

  1. Option to show 2 columns in Start Screen on the 535?
    By gumblecosby in forum Microsoft Lumia 535
    Replies: 1
    Last Post: 01-16-2015, 03:37 PM
  2. How do I redirect link php to application page?
    By Windows Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 0
    Last Post: 01-16-2015, 01:22 PM
  3. myTuner Radio brings thousands of radio stations to Windows and Windows Phone
    By WindowsCentral.com in forum Windows Central News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 01-16-2015, 01:11 PM
  4. What to do if you're having issues with myTube 2.0
    By WindowsCentral.com in forum Windows Central News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 01-16-2015, 01:11 PM
  5. Pixels will prevail when 'The Escapists' and 'Adventures of Pip' come to Xbox One
    By WindowsCentral.com in forum Windows Central News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 01-16-2015, 01:11 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD