1. Stevec6x6's Avatar
    After installing the latest fast ring, my t-mobile data connection has gone down to E. No longer usable.
    I had the SIM issue from previous build, so I have restored original install and am upgrading. It is still an issue with win 8.1 however.
    My sim is fine in my android, and I tried another tmobile phone sim and it fails too. So its the phone, or tmobile is blocking it. (trying to find an att phone around here to test)

    What happened? Has anyone else experienced this issue? I bought this phone specifically to play with 10 since my 920 was no longer supported.
    10-05-2016 11:25 AM
  2. abhishek singh21's Avatar
    Hi :), could you please tell us your exact OS build under settings>about>more info

    The current build for Windows 10 Mobile Redstone 2 is 14936.1000 which was aimed to fix this issue. If you are on the current build, do a hard reset as this was the only way out ,when this bug was initially discovered.
    10-05-2016 01:04 PM
  3. bluekalo's Avatar
    yes hard reset is the only way... you could search it up on how to do it
    10-06-2016 10:07 AM

Similar Threads

  1. Windows 10 locks after 2 minutes idle time
    By dmostras in forum Windows 10
    Replies: 8
    Last Post: 10-11-2016, 03:06 PM
  2. Replies: 2
    Last Post: 10-05-2016, 11:42 AM
  3. Minecraft Pocket and Windows 10 Editions add Campfire Tales skin pack in latest update
    By WindowsCentral.com in forum Windows Central News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 10-05-2016, 07:11 AM
  4. my PC has no conection after installing w10 anniversary
    By Windows Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 10-05-2016, 04:47 AM
  5. Problems after update
    By Hari08 in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 10-04-2016, 10:24 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD