11-17-2016 08:57 PM
458 ... 1213141516 ...
tools
  1. quantum tao's Avatar
    Wondering why when I'm on a web page and I press the back key it usually takes me to my main start screen. Only rarely does it go to the previous page that I wanted in the first place. To get that page I have to start over by reloading the site. Really starting to get annoying. Hope 8.1 fixes this.
    because the back button is for the os not ie. for ie there is no back button.
    04-11-2014 08:49 PM
  2. cbreze's Avatar
    OK Thanks, but wow, what does everybody do to go back a page? I think 8.1 should give us back and forth page swiping then.
    Last edited by cbreze; 04-11-2014 at 10:05 PM.
    04-11-2014 09:00 PM
  3. quantum tao's Avatar
    3 dot menu, then recent.
    04-11-2014 11:24 PM
  4. cbreze's Avatar
    Did some testing at various sites using IE and it seems to be a sporadic issue. Not consistent at all. Guess it is what it is, just weirdly not each time.
    04-11-2014 11:58 PM
  5. gingerbeard87's Avatar
    I have some sound issues on mine. Volume could be set to 30 go to turn it down to 15 and the sound doesn't change. I then have to do a soft reset for the sound( volume) controls to actually work. Happens once in a while, but still a pain.

    Sent from my RM-927_nam_vzw_100 using Tapatalk
    04-12-2014 02:32 AM
  6. bayanii's Avatar
    Wondering why when I'm on a web page and I press the back key it usually takes me to my main start screen. Only rarely does it go to the previous page that I wanted in the first place. To get that page I have to start over by reloading the site. Really starting to get annoying. Hope 8.1 fixes this.
    it only goes back to the main start screen when there is no more content left behind.

    I don't have an issue with this. Check your sequences.
    04-12-2014 04:32 AM
  7. cbreze's Avatar
    it only goes back to the main start screen when there is no more content left behind.

    I don't have an issue with this. Check your sequences.
    Thanks, but nah there's definite inconsistencies at work here. I can be several pages in or just two or three and sometimes it goes to the previous page and sometimes back to home. Maybe a can of bug spray should come with each device. Quirkiness at work along with the gremlins.
    04-12-2014 11:34 AM
  8. jtshorns's Avatar
    Some people can't receive group texts from me, but they could on my Lumia on ATT....
    04-22-2014 09:37 PM
  9. Indistinguishable's Avatar
    Some people can't receive group texts from me, but they could on my Lumia on ATT....
    Verizon to AT&T text messaging is just problematic sometimes. I've experienced it on a blackberry, a wp7, and a wp8. It's got nothing to do with the Icon itself.
    04-23-2014 01:45 PM
  10. MikeSo's Avatar
    Just got my first "can't wake up phone" glitch (using 8.1)!! Woohoo!! I'm so excited! It took me 3 days though. Wonder why it happened now.
    quantum tao likes this.
    04-25-2014 03:47 PM
  11. anon(8503161)'s Avatar
    Just got my first "can't wake up phone" glitch (using 8.1)!! Woohoo!! I'm so excited! It took me 3 days though. Wonder why it happened now.
    That's been my entire experience with 8.1 so far xD
    04-26-2014 01:25 PM
  12. MikeSo's Avatar
    It's the only glitch I've had, and it hasn't happened since.
    anon(8503161) likes this.
    04-27-2014 10:32 AM
  13. JudgeHolden's Avatar
    It's the only glitch I've had, and it hasn't happened since.
    Been happening all of the last two days for me. Constantly.
    04-28-2014 09:14 PM
  14. jana8899's Avatar
    Hi gingerbeard87,
    Are you using the "Stop the Music!" app by Boodev?
    04-29-2014 11:06 AM
  15. Batt1eRatt1e's Avatar
    What color exactly should be face buttons be? It kind of an off white yellowish which I've seen other people say on here. I also notice a pinkish hue on the bottom left of the screen. I got the last Icon my store had so now I'm worried it will be a huge hassle to try and have them order me a new one.
    04-29-2014 06:50 PM
  16. Batt1eRatt1e's Avatar
    My Icon doesn't charge on my vehicles USB or outlet. Weird. Anyone else have this problem?

    Update: Outlet charging works now. Don't know why it wasn't. USB still doesn't.
    Last edited by Batt1eRatt1e; 05-02-2014 at 03:36 PM.
    05-02-2014 03:11 PM
  17. Batt1eRatt1e's Avatar
    I ended up getting my Icon that had this pink hue changed. The new one I'm noticing has a yellowish hue on the bottom half of the screen. Its not that bad and I will probably just have to come to terms that Nokia dropped the ball on the screen quality. Read through this thread and tons of people are having screen issues so its not isolated. I want to make Windows Phone my new home so hopefully within the next year there is a new Nokia flagship without all these issues.
    05-02-2014 05:42 PM
  18. Indistinguishable's Avatar
    I ended up getting my Icon that had this pink hue changed. The new one I'm noticing has a yellowish hue on the bottom half of the screen. Its not that bad and I will probably just have to come to terms that Nokia dropped the ball on the screen quality. Read through this thread and tons of people are having screen issues so its not isolated. I want to make Windows Phone my new home so hopefully within the next year there is a new Nokia flagship without all these issues.
    Could you post a picture of this "yellowish hue"? Mine does not and none of the Icon's I've played with have a yellowish hue. Most people that I've seen complaining about some sort of discoloration just don't know what an OLED display looks like.
    05-05-2014 11:36 AM
  19. MJ217's Avatar
    Hi everyone. I just got my Nokia Lumia Icon from Fedex today, and I already have a few concerns. First, there is some give and popping just above and to the right of the Nokia Logo. Also, the SIM card keeps failing to activate.
    05-05-2014 12:43 PM
  20. Existence_Inc's Avatar
    Keep in mind that the screen "hue" is affected by the dimming feature. Turn the brightness up to Medium or Max to verify any screen issues. OLED screens look differently when dimmed. (I'm sure this is common knowledge.)

    ~Ex
    05-05-2014 12:53 PM
  21. reicher's Avatar
    I have had the Icon since release day too.
    I am now also noticing the squishy/creaky/loose back cover.
    I tried to ignore it, as it really doesn't effect the function of the phone, which, BTW I love (especially with the 8.1 update)
    I have been using a case, but I really don't like to, but that's the best way to not notice the squishy/creaky/loose back cover.
    I spoke with the Verizon store and they said they would swap it out with no questions asked.
    I guess that's what I am going to have to do.
    I guess I will have to re-install all the 8.1 updates too of course.
    Hopefully the new handset won't have the same issue after a few months.
    The back wasn't loose at all for the first couple months.
    It seems only a few others have this issue, so it must just be a build issue not a systemic issue with the design.

    Oh well, if that's the only issue I am having that's pretty good.
    05-06-2014 10:25 AM
  22. willied's Avatar
    I haven't read the whole thread, but my sister's Icon is losing WiFi (and not because of range), then it won't reconnect. You have to restart the phone for the WiFi to reconnect.
    05-07-2014 10:28 AM
  23. JudgeHolden's Avatar
    I haven't read the whole thread, but my sister's Icon is losing WiFi (and not because of range), then it won't reconnect. You have to restart the phone for the WiFi to reconnect.
    As does mine. I've found turning the wifi on and off will usually fix it. Not always, but usually.
    05-07-2014 03:49 PM
  24. WP7Nettwerk's Avatar
    Yeah I have same issue with Lumia Icon, lost Wifi connection. I dunno why no prob with Lumia 928. So I'll test later where is problem, with router config or phone defect...
    And I have question Nokia City Lense will work on Icon or never as Glance Screen?
    05-08-2014 08:14 AM
  25. assistman's Avatar
    I've posted this a few other times, but thought I'd try again. My Icon does not sync my emails in a timely fashion. I have my @live.com and @gmail.com set for sync every 30 minutes and my exchange account set for 15 minutes. For example, just now, my Live and Exchange haven't updated for 38 minutes. Sometimes they will go for hours with out downloading. All sync just fine when I hit the manual button. "As items arrive" setting has the same issues....please help!
    05-08-2014 08:40 AM
458 ... 1213141516 ...

Similar Threads

  1. Replies: 3
    Last Post: 09-24-2014, 02:48 AM
  2. [Official] Nokia Lumia 822 Black Update Thread
    By Muessig in forum Nokia Lumia 822
    Replies: 97
    Last Post: 04-17-2014, 08:10 PM
  3. Fall Out Boy and Flappy Bird collide in new game on Windows Phone
    By WindowsCentral.com in forum Windows Central News Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 02-21-2014, 06:47 PM
  4. Lumia Black hitting Nokia Lumia 920 on Rogers today
    By WindowsCentral.com in forum Windows Central News Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 02-21-2014, 06:46 PM
  5. Verizon Lumia 822 now receiving Black software update
    By WindowsCentral.com in forum Windows Central News Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 02-21-2014, 06:46 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD