06-25-2016 05:57 PM
72 123
tools
  1. Nakia Johnson1's Avatar
    Would love to get the icon
    01-09-2015 02:41 PM
  2. sweatshopking's Avatar
    had it working on bell canada with the accesspoint app, but now with denim access point doesn't work and mms no longer works. SUPER annoying.
    02-16-2015 09:58 AM
  3. 64GUNSHIP's Avatar
    had it working on bell canada with the accesspoint app, but now with denim access point doesn't work and mms no longer works. SUPER annoying.
    Same here on Bell. I guess all we can do is hope they update the Access Point app...
    02-16-2015 11:58 AM
  4. sweatshopking's Avatar
    AFAIK it's dead. They said they were replacing it with automatic carrier apn's with cyan. That's why it doesn't work post cyan. I think we might be SOL.
    02-17-2015 03:57 PM
  5. Sandman2749's Avatar
    Access Point was last updated Jan. 16/15 so it is obviously still being updated; at least occasionally.

    I'm on Telus and am eagerly waiting for this access point app to work again. Besides the occasional loss of signal at home (rare), the MMS thing is my only grief.
    02-17-2015 04:01 PM
  6. jawash22's Avatar
    I heard from another forum that the DP breaks the APN app, but if you hard reset and update without DP while your new sim is inserted,it will work.
    02-17-2015 05:40 PM
  7. Sandman2749's Avatar
    Trying this method to uninstall and then re-install to see if that fixes it. Wish me luck!

    How to Uninstall OEM Apps from Devices Running Windows Phone 8.1

    Damn! No joy. Didn't work.
    02-17-2015 06:01 PM
  8. Creeto's Avatar
    I recently got an icon and am using mms on att. So here's what I did. I was on windows 10 TP. So I did a recovery back to 8.1 denim. You may not have to. Some steps may not be needs buts this is how I got mms to work and the lte symbol sometimes. I get 3.4 down and 7 up.
    Go to cellular and sim.
    Tap on sim settings
    Change the sim 1 name to wap.cingular
    Turn on manual
    Tap on edit
    Apn field - pta
    Username- leave blank
    Password - leave blank
    Proxy sever - proxy.mobile.att.net
    Proxy port - 80
    Test- didn't work
    Downloaded system pusher app in store
    Installed access point
    Went to access point - said not supported only earlier versions
    Tested mms- it works.
    My device is a verizon 929 w denim att USA
    02-18-2015 09:58 PM
  9. FearL0rd's Avatar
    02-19-2015 07:49 AM
  10. AR2186's Avatar
    I was able to get it working on AT&T on 8.1 by re-enabling the MMS APN using a modified version of the W10TP hack on XDA. You have to customize the XML in the WPFlights.xml. Will find the link for you, but be very careful

    Here is the link to the thread I had created earlier this week. Just followed up with the instructions and link to the original W10TP workaround that adapted to unhide the registry settings

    See Post #4 Windows Phone 8.1 MMS APN Settings Toggle - XDA
    Last edited by AR2186; 02-19-2015 at 08:11 AM.
    02-19-2015 07:53 AM
  11. Sandman2749's Avatar
    Yeah, something must have worked.

    I did the date change thing, uninstalled Access Point and then reinstalled it. Because the Access Point still said it was out of date, I thought it had failed but i never tried sending an MMS.

    Just tried it this morning and worked like a charm!
    02-19-2015 10:28 AM
  12. AR2186's Avatar
    Yeah, something must have worked.

    I did the date change thing, uninstalled Access Point and then reinstalled it. Because the Access Point still said it was out of date, I thought it had failed but i never tried sending an MMS.

    Just tried it this morning and worked like a charm!
    What network are you on?
    02-19-2015 12:13 PM
  13. FearL0rd's Avatar
    Yeah, something must have worked.

    I did the date change thing, uninstalled Access Point and then reinstalled it. Because the Access Point still said it was out of date, I thought it had failed but i never tried sending an MMS.

    Just tried it this morning and worked like a charm!
    Could you please reply in my topic? :) and if possible click thanks ;)
    http://forums.windowscentral.com/nok...ernet-mms.html
    Thank you for the feedback!!!!
    02-19-2015 12:41 PM
  14. Sandman2749's Avatar
    What network are you on?
    Telus in Canada
    02-19-2015 03:13 PM
  15. 64GUNSHIP's Avatar
    Telus in Canada
    ​I'm on Bell and so far haven't been able to get MMS working again. What do you have set as your region and regional format?
    02-20-2015 04:50 PM
  16. Sandman2749's Avatar
    In order to get "Hey Cortana" to work, I had to go with USA.
    02-20-2015 05:12 PM
  17. sweatshopking's Avatar
    You may need to reset and NOT install a backup. It was the only way I could get mine to work. Bell in Canada. I also didn't install any sim card until the setup was completed.
    02-22-2015 06:17 AM
  18. slmiller01's Avatar
    I would greatly appreciate any help here. I wish to get my Lumia Icon working on AT&T's network.

    The phone is running: Windows 10 / Version 1607 / OS Build: 10.0.14356.1000

    I have read multiple posts but can't seem to find the right settings/entry combinations.

    Thank you in advance, greatly appreciate the help, S
    06-14-2016 11:41 AM
  19. 64GUNSHIP's Avatar
    I would greatly appreciate any help here. I wish to get my Lumia Icon working on AT&T's network.

    The phone is running: Windows 10 / Version 1607 / OS Build: 10.0.14356.1000

    I have read multiple posts but can't seem to find the right settings/entry combinations.

    Thank you in advance, greatly appreciate the help, S

    Before I upgraded to my 950 XL about a month ago, I was actually able to download access point from the store and just ran it, waited about 30 seconds and everything was properly configured for MMS. It was a miracle after not being able to get MMS on Bell for months. Give it a shot. http://windowsphone.com/s?appId=ce38...3-25c10463942d It'll give you the typical message about being unsupported but just leave it open and it should work.
    06-16-2016 10:09 AM
  20. slmiller01's Avatar
    Thank you for the info/response. I tried this but it did not work - bummed.

    Could anyone help me out with the manual steps and settings that work with AT&T? There are are several posts with this info but have different settings. I was wondering if anyone has the "latest and greatest" for this build of Windows 10.

    Thanks again all!
    06-16-2016 11:03 AM
  21. lazybum131's Avatar
    I'm on build 14367 and just had to do a hard reset to fix an issue with the Phone app I've had since Build 14361. The same method I used to get MMS settings back when I first got the phone running build 10586 still worked: link. This was a hard reset and then recovered from back-up.

    I'm on Koodo in Canada.

    Before:
    wp_ss_20160618_0001.jpg

    After:
    wp_ss_20160618_0002.jpg
    06-18-2016 07:52 PM
  22. Iain_S's Avatar
    the easiest way to get this working again is re download the nokia access point app, yes its available to download from the windows 10 store if you previously used it. Let it install and then open the app from extras in settings. Once it is open it will say it is not for use and unsupported on windows 10, leave the app open for around 30 to 40 seconds, after that you should be able to send and receive mms.
    06-25-2016 05:57 PM
72 123

Similar Threads

  1. one of the best Music Player in WP8
    By Harshana Abeysinghe in forum Applications
    Replies: 2
    Last Post: 09-25-2014, 09:01 AM
  2. Who has made the iPhone switch?
    By shaskell724 in forum Nokia Lumia Icon
    Replies: 40
    Last Post: 04-07-2014, 09:13 PM
  3. Watch the 2014 Daytona 500 with NASCAR app for Windows and Windows Phone 8
    By WindowsCentral.com in forum Windows Central News Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 03-08-2014, 12:51 PM
  4. What is this wallpaper?
    By dlalonde in forum Wallpapers & Ringtones
    Replies: 5
    Last Post: 02-24-2014, 12:04 PM
  5. Insider showing 1gb of ram in lumia 1520.
    By stylo388 in forum Nokia Lumia 1520
    Replies: 6
    Last Post: 02-23-2014, 03:41 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD