1. FearL0rd's Avatar
    I'm having issues with my Icon after Denim. I had it paired with my car and it works perfectly but after I turn-off the car and turn back on, it doesn't connect anymore. Even if I go to the car or phone an force connection manually.
    The only way to have it working again, I have to remove the device and pair again.
    My wife's phone without Denim is working without issues.

    I hope the Microsoft guys in the forums help us.
    Last edited by FearL0rd; 02-20-2015 at 09:14 PM.
    02-20-2015 09:00 PM
  2. FearL0rd's Avatar
    Fixed after hard reset
    02-22-2015 04:29 PM
  3. DMCarver's Avatar
    I'm having the same problem with my Icon after the Denim update
    .... who wants to do a hard reset?!? Any other solutions or recommendations?
    02-23-2015 01:27 PM
  4. FearL0rd's Avatar
    I'm having the same problem with my Icon after the Denim update
    .... who wants to do a hard reset?!? Any other solutions or recommendations?
    Mine only hard reset fixed it
    02-23-2015 05:41 PM
  5. TrueMetalGeek's Avatar
    I noticed I sometimes have issues in the car. I have to toggle airplane mode and that sometimes gets it going.
    At least the Wi-Fi is quicker and has yet to give me any issue as it used to.
    02-23-2015 07:20 PM

Similar Threads

  1. Losing data connection on Icon with Denim
    By bulls96 in forum Nokia Lumia Icon
    Replies: 20
    Last Post: 08-04-2015, 11:35 AM
  2. Replies: 4
    Last Post: 02-21-2015, 05:08 AM
  3. Why did my HTC 8x bug out after updating to 8.1?
    By Windows Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 02-20-2015, 06:29 PM
  4. Having problem syncing my 1520 to my 128gb SP3
    By Bomgoat in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 02-20-2015, 05:43 PM
  5. treasure tag WS-2, battery problem
    By arbyjr in forum Cases & Accessories
    Replies: 0
    Last Post: 02-20-2015, 03:47 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD