1. zrob7's Avatar
    I have a Icon and 822. Both have been upgraded to Denim. The Icon will not allow the use of ATT for data. The 822 works great and allows data up to 4G but of course with no LTE. Both phones are set up exactly alike with the same APN settings. I have no answer for why one works and the other does not.
    03-01-2015 06:58 AM
  2. Creeto's Avatar
    You have to change settings. Search the forum and youll find several ways to get it working. Mine is working and mms is working . If you lucky to live in a city that supports certain LTE bands , LTE will work. I was able to get 22mbps LTE on att in Chicago multiple areas Southside and Northside.
    03-01-2015 10:49 AM
  3. zrob7's Avatar
    You have to change settings. Search the forum and youll find several ways to get it working. Mine is working and mms is working . If you lucky to live in a city that supports certain LTE bands , LTE will work. I was able to get 22mbps LTE on att in Chicago multiple areas Southside and Northside.
    Thanks for the input. I have tried most of the settings listed on this site....but will double check if I missed anything !
    03-01-2015 12:26 PM
  4. Creeto's Avatar
    For data and mms :
    Go to cellular and sim.
    Tap on sim settings
    Change the sim 1 name to wap.cingular
    Turn on manual
    Tap on edit
    Apn field - pta
    Username- leave blank
    Password - leave blank
    Proxy sever - proxy.mobile.att.net
    Proxy port - 80
    Test- didn't work
    Downloaded system pusher app in store
    Installed access point
    Went to access point - said not supported only earlier versions
    Tested mms- it works.
    zrob7 likes this.
    03-01-2015 12:34 PM
  5. zrob7's Avatar
    Making good progress. This afternoon got MMS to work in addition to voice etc. I did a total reset just to be sure there was not some old configuration causing the problem. Still not getting data which is strange...but when time permits this coming week....will try to play around and see what may be causing the problem. Thanks again for all your help....I really appreciate it !
    03-01-2015 05:07 PM

Similar Threads

  1. Replies: 21
    Last Post: 04-15-2015, 05:26 AM
  2. L1320 succeeded by the upcoming 640XL?
    By lbeezy2188 in forum Upcoming & Rumored Phones
    Replies: 15
    Last Post: 03-05-2015, 08:23 PM
  3. After hard reset on 1020 my phone is branded to vodafone
    By martinfe in forum Windows Phone 8.1
    Replies: 5
    Last Post: 03-02-2015, 02:27 PM
  4. Why is my Lumina 1020 self deleting contacts, photos and sms?
    By olehholst in forum Windows Phone 8.1
    Replies: 0
    Last Post: 03-01-2015, 04:05 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD