12-12-2016 11:57 PM
1,191 ... 1718192021 ...
tools
  1. Indistinguishable's Avatar
    Lumia Camera and Lumia Camera Beta both open on my Icon, neither can record video though...
    Windows Camera video works well.
    11-10-2015 11:08 AM
  2. bulls96's Avatar
    Windows Camera video works well.
    Same issues here. and yes the windwos camera video works.

    ALso have an odd finding with the Camera.

    When Rich Capture is on, it only does 1080p picture (not sure of exact pixels). WHen it is on it does the 20MP pictures. Is this expected? I really did not notice that difference in win8.1, although I really didnt pay attention to it.

    Thanks.
    11-11-2015 09:57 AM
  3. wpfan2be's Avatar
    The Microsoft Photos plug-in has an update every time I visit the store to check for updates. It updates, if I do another "check for updates" right after, it shows up again as update available. Any one else having this issue?
    11-11-2015 11:36 AM
  4. Indistinguishable's Avatar
    The Microsoft Photos plug-in has an update every time I visit the store to check for updates. It updates, if I do another "check for updates" right after, it shows up again as update available. Any one else having this issue?
    I'm not seeing that particular problem with my Icon. It seems that most store related issues are resolved with a soft reset. Have you tried that?
    11-11-2015 03:31 PM
  5. wpfan2be's Avatar
    I'm not seeing that particular problem with my Icon. It seems that most store related issues are resolved with a soft reset. Have you tried that?
    Just tried soft reset, same thing, oh well, I'll just wait until the next release. Not willing to hard reset yet, everything else is working perfect...
    Thanks
    11-11-2015 04:42 PM
  6. shawnmos's Avatar
    What version of Photos are you running? Just got an update today. I am now on 15.1111.12232.0.
    11-12-2015 11:53 AM
  7. DMCarver's Avatar
    My photos aren't syncing since this latest insider update. My onedrive shows the last photo was synced on 10/29 and thats about when this last update was released. I have checked the settings, soft reset, etc. and it is set to upload new photos to OneDrive.
    Anyone else having photo/camera sync issues?
    11-12-2015 04:05 PM
  8. Todd Acheson's Avatar
    no sync issues yet. pictures on my Icon camera roll are synced pretty quickly up to my onedrive account.
    11-13-2015 09:20 AM
  9. MikeSo's Avatar
    My photos aren't syncing since this latest insider update. My onedrive shows the last photo was synced on 10/29 and thats about when this last update was released. I have checked the settings, soft reset, etc. and it is set to upload new photos to OneDrive.
    Anyone else having photo/camera sync issues?
    Mine sometimes shows a list of errors in the Camera queue in the OneDrive app. I clear them and restart the phone and they go away and upload. That's the only issue I've had with it so far.
    11-15-2015 09:17 AM
  10. MikeSo's Avatar
    Anyone else not able to surf Facebook.com in the "rich" mobile site anymore? On my phone it only goes to the full desktop version (but can't load comments and likes for some reason) or when I go to m.facebook.com it shows the text only stripped down version. Very frustrating.
    11-15-2015 09:19 AM
  11. grafixguy#AC's Avatar
    OneDrive syncing is definitely wonky.
    11-16-2015 09:27 AM
  12. hopmedic's Avatar
    Wow. Just wow. I've gotten behind in processing videos that I recorded for my church, so I'm just getting to one that was a month ago today, and the audio quality of the Windows Camera app at that point was pathetic compared to the past. Hopefully as I get on further, I'll find that updates improved it...
    11-17-2015 10:27 AM
  13. MikeSo's Avatar
    Wow. Just wow. I've gotten behind in processing videos that I recorded for my church, so I'm just getting to one that was a month ago today, and the audio quality of the Windows Camera app at that point was pathetic compared to the past. Hopefully as I get on further, I'll find that updates improved it...
    Yep, it's awful and in mono. I'm thinking of going back to WP 8.1 just for that, but I will wait and see until next update, which supposedly is the "release" version. I can't imagine that Microsoft will release to the public something like this, so I hope it's fixed there.
    11-17-2015 10:54 AM
  14. ADufresne's Avatar
    I've got a 95% well-functioning Icon on build 10581 after a revert to 8.1 and then installing 10581 last week. The two non-functioning areas are Hey Cortana (launches but won't train, as if it can't hear me) and Motion Data (settings app opens from Privacy/Motion but doesn't list Microsoft Health as an app which can use the motion data.

    I'm contemplating another reset back to 8.1/10581 install unless anyone has any potential solutions that won't require that time investment.

    Appreciate any suggestions.
    11-17-2015 12:55 PM
  15. grafixguy#AC's Avatar
    I have the same two issues. Not a dealbreaker by any means so I'm sticking with Win 10.
    11-17-2015 01:03 PM
  16. IcyPwnage's Avatar
    If you hard reset your phone, hey cortana should work (that is what I had to do).

    I personally still have the motion data issue though. I don't remember where I heard the cause, but I think it is a bug with this build...
    11-17-2015 04:14 PM
  17. MikeSo's Avatar
    With the Build 10586 update, Edge is showing Facebook correctly again. So that's nice.

    Other than that I haven't noticed anything differently in 10586 yet. It still records videos with mono sound too. Maybe it needs a firmware update to fix that?
    11-18-2015 07:02 PM
  18. shawnmos's Avatar
    10586 is the RTM build. So anything that's not fixed now likely won't be fixed for a while. With that said, you should still send feedback to MS about the camera.
    11-19-2015 09:45 AM
  19. FearL0rd's Avatar
    Do you guys have Slow-Motion? I cant find it in my icon
    11-19-2015 10:19 AM
  20. MikeSo's Avatar
    Do you guys have Slow-Motion? I cant find it in my icon
    When in Camera, click the turtle button to toggle it.
    11-19-2015 01:57 PM
  21. teamgs's Avatar
    Any one else have this issue with the Cortana Live Tile? As long as the tile is medium sized, it updates as normal. If I resize the tile to wide, it acts like it is frozen, with the little circle and nothing else.
    11-19-2015 03:23 PM
  22. frankelweeze's Avatar
    Any one else have this issue with the Cortana Live Tile? As long as the tile is medium sized, it updates as normal. If I resize the tile to wide, it acts like it is frozen, with the little circle and nothing else.
    I've had it both ways and opposite, even after hard rest. so yes, I've noticed it.
    11-19-2015 08:38 PM
  23. markk132's Avatar
    thinking about jumping from 8.1 to 10586. seems like the best idea is to upgrade, then hard reset as soon as the phone finishes upgrading to 10586. but I don't want to lose my text messages. can I hard reset and restore from backup to keep my messages? honestly, they're all I care about. start screen, apps, music, etc. isn't important to me, just text messages
    11-19-2015 10:53 PM
  24. IcyPwnage's Avatar
    thinking about jumping from 8.1 to 10586. seems like the best idea is to upgrade, then hard reset as soon as the phone finishes upgrading to 10586. but I don't want to lose my text messages. can I hard reset and restore from backup to keep my messages? honestly, they're all I care about. start screen, apps, music, etc. isn't important to me, just text messages
    Assuming that you have text message backup turned on in the settings, they should come back. My messages have stayed with me through 3 hard resets now over the past few builds :)
    11-20-2015 08:45 AM
  25. jsuben13's Avatar
    I upgraded from Windows phone 8.1 to Windows 10 mobile 10586.11. Everything was working fairly well. The messaging app would crash every once and a while. Mostly when clicking on the message in the notification center. Not that big of deal. I was receiving sms and mms with no problems (while on cellular data). I get home on WiFi and MMS no longer works. I turn wifi off, cellular data on/off, and reset. Nothing works. I then research online and discover the MMS APN settings may be wrong. I proceed to use the registry tool to make the MMS settings show under SIM settings. I input Verizon parameters all different ways and still nothing. Anyone having this problem or know of a fix?
    11-20-2015 09:06 AM
1,191 ... 1718192021 ...

Similar Threads

  1. For those with sound blaster cards
    By Asskickulater in forum Windows 10 Insider Preview
    Replies: 2
    Last Post: 06-20-2015, 10:19 AM
  2. W10 for phone comes for PFD or only in Insider preview?
    By Karthik Sampath in forum Ask a Question
    Replies: 5
    Last Post: 05-30-2015, 04:16 AM
  3. my lumia 720 is not charging
    By WPCentral Question in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 05-30-2015, 02:45 AM
  4. Why isn't my Lumia 930 charging above 98?
    By deepak12345 in forum Windows Phone 8.1
    Replies: 1
    Last Post: 05-30-2015, 01:42 AM
  5. Replies: 1
    Last Post: 05-30-2015, 01:04 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD