1. sd173's Avatar
    apparently I had more than 1GB
    You might have had more updates to install - I kept checking every five minutes for an hour at 10:00AM EST and downloading whatever showed up.
    04-08-2014 03:23 PM
  2. hope4wp's Avatar
    I've got around 100GB to sort...God help me :(
    04-08-2014 03:26 PM
  3. hope4wp's Avatar
    You might have had more updates to install - I kept checking every five minutes for an hour at 10:00AM EST and downloading whatever showed up.
    I had MS office updates :P
    04-08-2014 03:27 PM
  4. sd173's Avatar
    I had MS office updates :P
    Are those the updates they mentioned at Build?
    04-08-2014 03:38 PM
  5. hope4wp's Avatar
    Are those the updates they mentioned at Build?
    I've absolutely no idea but now the updates mounted to 1707.1 MB =|
    04-08-2014 03:46 PM
  6. hope4wp's Avatar
    So I had 35 updates of MS Office alone :/
    sd173 likes this.
    04-08-2014 03:49 PM
  7. sd173's Avatar
    I've absolutely no idea but now the updates mounted to 1707.1 MB =|
    Something weird is happening with my updates too. I'm using my Ethernet adapter for Surface Pro which usually gives me anywhere between 20-60 MB/s. For some strange, horrible reason, my Ethernet is going slow!!! Ever since I started the download 20 minutes ago, it has only gotten to five percent, I'm not doing any math with this estimate, but the 919.7 MB should've been finished way before 20 minutes. Ethernet connection speeds are the only good thing about Time Warner Cable too and now that's working badly too!
    hope4wp likes this.
    04-08-2014 03:54 PM
  8. sd173's Avatar
    So I had 35 updates of MS Office alone :/
    Wow. Do you check for updates often? Maybe it was a bunch collected over time.
    04-08-2014 03:56 PM
  9. hope4wp's Avatar
    maybe it's traffic :|
    04-08-2014 03:57 PM
  10. sd173's Avatar
    Oh now the Ethernet's working - 80% and rising fast. I think it must've decided to doze off until I tattled on it.
    hope4wp likes this.
    04-08-2014 03:58 PM
  11. hope4wp's Avatar
    Wow. Do you check for updates often? Maybe it was a bunch collected over time.
    yes i did like 5 hours ago and I had all updates installed :/ and now I had so many
    sd173 likes this.
    04-08-2014 03:58 PM
  12. hope4wp's Avatar
    Oh now the Ethernet's working - 80% and rising fast. I think it must've decided to doze off until I tattled on it.
    wow good for you :D apparently my 3G internet is sucking the life out of itself for downloading the updates
    sd173 likes this.
    04-08-2014 04:00 PM
  13. sd173's Avatar
    maybe it's traffic :|
    Couldn't have been - I'm the only one using the interwebs - at least it's working now though.
    hope4wp likes this.
    04-08-2014 04:00 PM
  14. hope4wp's Avatar
    ok now I don't trust the percentage it shows :/ it went from 9% to 25%
    04-08-2014 04:02 PM
  15. sd173's Avatar
    ok now I don't trust the percentage it shows :/ it went from 9% to 25%
    At least it wasn't 25% to 9%!
    04-08-2014 04:03 PM
  16. hope4wp's Avatar
    At least it wasn't 25% to 9%!
    if it was that I'd throw my lappy out the window :|
    sd173 likes this.
    04-08-2014 04:11 PM
  17. Chregu's Avatar
    Very well, Windows 8 becomes more and more usable. Installing it now.
    04-08-2014 04:14 PM
  18. Chregu's Avatar
    Yum!
    I see, you like Swiss chocolate. Good, very good.
    N_LaRUE and hope4wp like this.
    04-08-2014 04:22 PM
  19. Chregu's Avatar
    That was fast. Now I just need the start menu update ;-)
    04-08-2014 04:31 PM
  20. worldspy99's Avatar
    Very well, Windows 8 becomes more and more usable. Installing it now.
    I will wait for a few days to insall, let the traffic die down a bit:-)
    04-08-2014 04:32 PM
  21. Chregu's Avatar
    I will wait for a few days to insall, let the traffic die down a bit:-)
    I was able to download at full speed. Might be the Swiss servers ;-)
    04-08-2014 04:35 PM
  22. sd173's Avatar
    Finally restarting to Windows 8.1 Update after a surprising half-hour of installation process-and that doesn't even use internet!
    04-08-2014 04:35 PM
  23. N_LaRUE's Avatar
    I was able to download at full speed. Might be the Swiss servers ;-)


    Less people :P

    The updates haven't shown up here yet.
    04-08-2014 04:37 PM
  24. sd173's Avatar
    Oh great, now it's "Working on updates". I thought this update was going to be quick - what was I thinking?
    04-08-2014 04:39 PM
  25. BIGPADDY's Avatar
    Everything updated now and seems faster.
    sd173 likes this.
    04-08-2014 04:39 PM
145,268 ... 20642065206620672068 ...

Similar Threads

  1. WC app: Can't log on?
    By Nogitsune Micah in forum Windows Central for Windows Phone - App Support
    Replies: 18
    Last Post: 10-23-2014, 07:53 AM
  2. Do you use HipChat? Tell them why you want a native app for Windows Phone
    By WindowsCentral.com in forum Windows Central News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 10-22-2014, 02:42 PM

Tags for this Thread

LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD