1. Mohamed Ashid's Avatar
    nope there is not, :( no there is not :( , no there is not :( , no there is not :( , no there is not :(
    nope there is not, :( no there is not :( , no there is not :( , no there is not :( , no there is not :(

    nope there is not, :( no there is not :( , no there is not :( , no there is not :( , no there is not :(

    nope there is not, :( no there is not :( , no there is not :( , no there is not :( , no there is not :(
    Yes you are right :(Yes you are right :( Yes you are right :( Yes you are right :( Yes you are right :( Yes you are right :( Yes you are right :( Yes you are right :( Yes you are right :( Yes you are right :(

    Yes you are right :( Yes you are right :( Yes you are right :( Yes you are right :( Yes you are right :(
    sd173 likes this.
    05-01-2014 10:22 PM
  2. sd173's Avatar
    It seems as if just having Autodesk Inventor Pro 2014 installed, not even open, is giving me RAM problems that I didn't have before I installed it. Mainly the supa fast W8.1 Update speeds have gone and become lag-ish.
    05-01-2014 10:23 PM
  3. sd173's Avatar
    It seems as if just having Autodesk Inventor Pro 2014 installed, not even open, is giving me RAM problems that I didn't have before I installed it. Mainly the supa fast W8.1 Update speeds have gone and become lag-ish.
    Actually, it couldn't have been Inventor, because I installed it on 3/22 and W8.1 U1 came out on the 8th didn't it? So maybe the operating system is causing the lag issues. It's not really too slow at all, it might even be W8.1 normal speed, but ever since it started a few days ago I can't get used to it again.
    05-01-2014 10:26 PM
  4. sahib lopez's Avatar
    It seems as if just having Autodesk Inventor Pro 2014 installed, not even open, is giving me RAM problems that I didn't have before I installed it. Mainly the supa fast W8.1 Update speeds have gone and become lag-ish.
    :/ maybe you have some programs running in the background :O
    05-01-2014 10:37 PM
  5. sahib lopez's Avatar
    Actually, it couldn't have been Inventor, because I installed it on 3/22 and W8.1 U1 came out on the 8th didn't it? So maybe the operating system is causing the lag issues. It's not really too slow at all, it might even be W8.1 normal speed, but ever since it started a few days ago I can't get used to it again.
    or maybe you haven't restarted the surface in a while?
    05-01-2014 10:37 PM
  6. sahib lopez's Avatar
    this is for shu ;) and how good I am in this game ;P boss.jpg
    05-01-2014 11:07 PM
  7. sd173's Avatar
    :/ maybe you have some programs running in the background :O
    That's what I'm thinking, but all those background programs have such weird names that you can't really tell what does what.
    Last edited by sd173; 05-01-2014 at 11:45 PM.
    05-01-2014 11:20 PM
  8. sd173's Avatar
    l...
    Zzzzzzz......
    05-01-2014 11:20 PM
  9. N_LaRUE's Avatar
    Up way too early. Dan starving. Off to the airport for an early flight.
    sahib lopez likes this.
    05-01-2014 11:21 PM
  10. Mohamed Ashid's Avatar
    Up way too early. Dan starving. Off to the airport for an early flight.
    Didn't you have three meetings back to back starting from eight , today??
    05-01-2014 11:23 PM
  11. N_LaRUE's Avatar
    No That was yesterday. I'm off till Monday. Also ended up being four.
    05-01-2014 11:29 PM
  12. Mohamed Ashid's Avatar
    05-01-2014 11:33 PM
  13. sahib lopez's Avatar
    That's what I'm thinking, but all those background programs have such weird names that u can't really tell what does what.
    o.o well maybe I would just restart your surface :P
    05-01-2014 11:42 PM
  14. sahib lopez's Avatar
    No That was yesterday. I'm off till Monday. Also ended up being four.
    good stuff now its worth it I think :P
    05-01-2014 11:43 PM
  15. sahib lopez's Avatar
    so since I wasn't talking I was thinking a lot >.< I was tracing when I discovered certain songs around 3 years ago and im getting closer !
    05-01-2014 11:44 PM
  16. hope4wp's Avatar
    greys anatomy time!!!
    05-02-2014 12:12 AM
  17. sahib lopez's Avatar
    o.o some people at school are scary
    05-02-2014 12:12 AM
  18. sahib lopez's Avatar
    greys anatomy time!!!
    don't invite me to watch D: .. lol kidding well enjoy :)
    05-02-2014 12:13 AM
  19. Mohamed Ashid's Avatar
    So, after approx. 15 hrs, the electricity is back . The telephone line/ wifi connection has been fixed.
    I'm back online!!!!
    05-02-2014 12:18 AM
  20. hope4wp's Avatar
    don't invite me to watch D: .. lol kidding well enjoy :)
    you don't watch it :/
    05-02-2014 12:18 AM
  21. Kazashimo's Avatar
    ... My WiFi is down 😩

    Sent from my Nokia Lumia 1020 using Tapatalk
    05-02-2014 12:19 AM
  22. Mohamed Ashid's Avatar
    ... My WiFi is down 😩

    Sent from my Nokia Lumia 1020 using Tapatalk
    Good!!!!,......,
    Em, I mean, "That's sad"....
    😊
    05-02-2014 12:20 AM
  23. sahib lopez's Avatar
    you don't watch it :/
    well I would but I always forget since my sister tells me when its on :P
    05-02-2014 12:23 AM
  24. sahib lopez's Avatar
    ... My WiFi is down

    Sent from my Nokia Lumia 1020 using Tapatalk
    yikes :/ why is that?
    05-02-2014 12:23 AM
  25. hope4wp's Avatar
    Preston Burke is back :/ bad christina
    05-02-2014 12:26 AM
143,641 ... 24092410241124122413 ...

Similar Threads

  1. WC app: Can't log on?
    By Nogitsune Micah in forum Windows Central for Windows Phone - App Support
    Replies: 18
    Last Post: 10-23-2014, 06:53 AM
  2. Do you use HipChat? Tell them why you want a native app for Windows Phone
    By WindowsCentral.com in forum Windows Central News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 10-22-2014, 01:42 PM

Tags for this Thread

LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD