1. sahib lopez's Avatar
    I can write characters on the Iconia W4 as well just not gesture type or Swype like on WP.
    I'm surprised they didn't add word flow to windows 10 tablets. It would make typing way Easier


    Sent from my iPod touch using Tapatalk but I prefer my 810 and 830
    08-12-2015 11:50 AM
  2. sahib lopez's Avatar
    Time to install the new build on my 810 :) I hope it goes well
    sent from my rare cyan nokia lumia 810
    worldspy99 likes this.
    08-12-2015 01:13 PM
  3. azcruz's Avatar
    Microsoft broke a lot of things in 10512!


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    08-12-2015 02:34 PM
  4. sahib lopez's Avatar
    So I'll be using my 810 for a day. It'll put my sim and use my band on my 810. I'll report back on tomorrow for my 24hrs of use


    Sent from my iPod touch using Tapatalk but I prefer my 810 and 830
    08-12-2015 02:41 PM
  5. N_LaRUE's Avatar
    Some photos from Oslo. No post processing on these.

    We went to the outdoor sculpture park called Vigelandsparken. The sculptures are a representation of human life in both it's good and bad. The figures are all nude (not out to offend anyone, they take young school children here) and not overly detailed








    Ignorance, there is a cure.
    08-12-2015 03:58 PM
  6. N_LaRUE's Avatar
    Some of the harbour area.





    Ignorance, there is a cure.
    08-12-2015 04:01 PM
  7. sahib lopez's Avatar
    Not to knock rue's because they are awesome but why are some sideways:o
    Sent from my rare cyan Nokia Lumia 810
    08-12-2015 06:24 PM
  8. azcruz's Avatar
    The 10512 is not being picked up by my 636.

    I'd like to see my app beyond the emulators hence I'm updating. But no dice.
    sahib lopez likes this.
    08-12-2015 06:26 PM
  9. worldspy99's Avatar
    Not to knock rue's because they are awesome but why are some sideways:o
    Sent from my rare cyan Nokia Lumia 810
    Probably Tapatalk's fault...
    08-12-2015 06:33 PM
  10. MSFTisMIA's Avatar
    Probably Tapatalk's fault...
    When I owned the Moto X, the pictures were posted correctly, no matter the orientation. Rye probably too some shots in portrait mode, which on the Z3 get posted incorrectly. Same happens to me also. That's why I try to take pictures I post through the app in landscape mode, right side up...

    A pain, yes...

    Posted via Xperia Z3
    sahib lopez and Laura Knotek like this.
    08-12-2015 06:39 PM
  11. azcruz's Avatar
    I found the problem... The 636 is using a local account and not a Microsoft account, hence the issue. This happened when I did a reset of the phone. Now, it won't switch to my Microsoft account.


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    08-12-2015 06:56 PM
  12. sahib lopez's Avatar
    I found the problem... The 636 is using a local account and not a Microsoft account, hence the issue. This happened when I did a reset of the phone. Now, it won't switch to my Microsoft account.


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    Does that mean you have to hard reset ?


    Sent from my iPod touch using Tapatalk but I prefer my 810 and 830
    08-12-2015 08:06 PM
  13. sahib lopez's Avatar
    My first impressions of this build is alright. It still feels like the last build just a little faster and this is from a hard reset.


    Sent from my iPod touch using Tapatalk but I prefer my 810 and 830
    08-12-2015 08:07 PM
  14. MSFTisMIA's Avatar
    Not the best pictures, but this is my Z3 and the matching Moto 360...

    Approved by Z3 Tablet Compact!
    Attached Thumbnails 60293.jpg   60292.jpg  
    08-12-2015 09:35 PM
  15. azcruz's Avatar
    Does that mean you have to hard reset ?


    Sent from my iPod touch using Tapatalk but I prefer my 810 and 830
    The problem manifested after I hard reset for the only time since being an insider. I avoid that route and in me experience more things get broken that's specific to Lumia.


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    sahib lopez likes this.
    08-12-2015 11:32 PM
  16. sahib lopez's Avatar
    The problem manifested after I hard reset for the only time since being an insider. I avoid that route and in me experience more things get broken that's specific to Lumia.


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    well that's a strange occurrence. hard resets fix most of my problems :P besides I like running freshly rested builds.
    08-12-2015 11:51 PM
  17. Laura Knotek's Avatar
    When I owned the Moto X, the pictures were posted correctly, no matter the orientation. Rye probably too some shots in portrait mode, which on the Z3 get posted incorrectly. Same happens to me also. That's why I try to take pictures I post through the app in landscape mode, right side up...

    A pain, yes...

    Posted via Xperia Z3
    I had issues with orientation of pictures with the Lumia 920 and Tapatalk. Pictures posted using Tapatalk and the Moto X always display proper orientation for me.
    worldspy99, N_LaRUE and MSFTisMIA like this.
    08-13-2015 12:14 AM
  18. azcruz's Avatar
    well that's a strange occurrence. hard resets fix most of my problems :P besides I like running freshly rested builds.
    It's downloading now.

    I just want to see my app running on the 636!


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    08-13-2015 12:17 AM
  19. Laura Knotek's Avatar
    It's downloading now.

    I just want to see my app running on the 636!


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    Good luck!
    azcruz likes this.
    08-13-2015 12:19 AM
  20. N_LaRUE's Avatar
    I had issues with orientation of pictures with the Lumia 920 and Tapatalk. Pictures posted using Tapatalk and the Moto X always display proper orientation for me.
    I think it's a Tapatalk issue as well. Though I have had some issues posting from PC in the past.

    Very frustrating. Is there a way to check if the forum and Tapatalk aren't playing nice?

    Ignorance, there is a cure.
    Laura Knotek and sahib lopez like this.
    08-13-2015 12:55 AM
  21. Laura Knotek's Avatar
    I think it's a Tapatalk issue as well. Though I have had some issues posting from PC in the past.

    Very frustrating. Is there a way to check if the forum and Tapatalk aren't playing nice?

    Ignorance, there is a cure.
    I'm not sure how to check. I also have no idea why certain Android devices get the proper picture orientation using Tapatalk but others don't.

    I can understand it being a Tapatalk bug if it affects all Windows Phone (or all Androids). Why it works for Moto but not Sony is odd.
    N_LaRUE likes this.
    08-13-2015 01:00 AM
  22. heickelrrx's Avatar
    hey guys look what've got today

    wp_20150813_11_31_56_pro.jpg

    lucky
    08-13-2015 01:42 AM
  23. azcruz's Avatar
    My application crashes on build 10512 at the part it is writing data to SQLite. On the phone emulator and Surface Pro it works fine. Damn this build.


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    08-13-2015 02:33 AM
  24. N_LaRUE's Avatar
    It's another lovely day today. Good one for a train ride. :)

    Ignorance, there is a cure.
    Laura Knotek likes this.
    08-13-2015 03:52 AM
  25. N_LaRUE's Avatar
    I'm not sure how to check. I also have no idea why certain Android devices get the proper picture orientation using Tapatalk but others don't.

    I can understand it being a Tapatalk bug if it affects all Windows Phone (or all Androids). Why it works for Moto but not Sony is odd.
    It's possible it's a size restriction that does it. Either pixel or file size. I just read some information about other sites that have similar issues.

    Ignorance, there is a cure.
    Laura Knotek likes this.
    08-13-2015 03:57 AM
144,475 ... 44834484448544864487 ...

Similar Threads

  1. WC app: Can't log on?
    By Nogitsune Micah in forum Windows Central for Windows Phone - App Support
    Replies: 18
    Last Post: 10-23-2014, 06:53 AM
  2. Do you use HipChat? Tell them why you want a native app for Windows Phone
    By WindowsCentral.com in forum Windows Central News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 10-22-2014, 01:42 PM

Tags for this Thread

LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD