1. Cordanim's Avatar
    Hi all,

    I'm on a Samsung ATIV S, and never had any issues with my Kindle app, but a few days back (roughly), there was an update (now the tile is a white "k" on an orange tile), but now when it launches, it just goes back to the home screen after a second or two.

    Just wondered if it's a known issue?

    Kev
    01-31-2013 02:05 PM
  2. Blkacesvf41's Avatar
    This was addressed on another thread. You're supposed to uninstall and re-install and that should fix it. It worked for me.
    Cordanim likes this.
    01-31-2013 02:13 PM
  3. philpeeps's Avatar
    Hi all,

    I'm on a Samsung ATIV S, and never had any issues with my Kindle app, but a few days back (roughly), there was an update (now the tile is a white "k" on an orange tile), but now when it launches, it just goes back to the home screen after a second or two.

    Just wondered if it's a known issue?

    Kev
    uninstall and reinstall
    Cordanim likes this.
    01-31-2013 02:13 PM
  4. sinime's Avatar
    I had the same issue after the update... I think it's an issue with settings or something, cause uninstalling the Kindle app and doing a fresh install of the latest version seems to have it working again!
    01-31-2013 02:16 PM

Similar Threads

  1. Replies: 13
    Last Post: 02-21-2013, 06:11 PM
  2. Anyone else have this sound issue...
    By fradchad in forum Windows Phones
    Replies: 1
    Last Post: 12-20-2012, 02:26 PM
  3. Anyone else having issues with the Me tile?
    By Chowdah72 in forum Other Operating Systems
    Replies: 125
    Last Post: 08-30-2012, 09:01 PM
  4. Is anyone else having issues with Market Place
    By Sirhill in forum Windows Central Archive
    Replies: 17
    Last Post: 02-19-2012, 02:55 AM
  5. Replies: 4
    Last Post: 09-09-2011, 03:22 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD