1. iop777's Avatar
    Hey guys, today I went into bell and traded in my Lumia 900 for a HTC 8S. I'm loving it so far, but I'm having WiFi issues. Everytime my phone disconnects from my WiFi at home and I try to reconnect it asks for the WEP code everytime. My connections under known connections so I don't get why it's doing this. Suggestions?
    04-19-2013 10:35 PM
  2. Vikram Dinesh's Avatar
    Hey guys, today I went into bell and traded in my Lumia 900 for a HTC 8S. I'm loving it so far, but I'm having WiFi issues. Everytime my phone disconnects from my WiFi at home and I try to reconnect it asks for the WEP code everytime. My connections under known connections so I don't get why it's doing this. Suggestions?
    Check what channel your WiFi modem/router is broadcasting at. May be some sort of channel incompatibility. Try changing the channel to 1 or 6 or 11. Hope this helps.
    04-20-2013 02:29 AM
  3. iop777's Avatar
    Check what channel your WiFi modem/router is broadcasting at. May be some sort of channel incompatibility. Try changing the channel to 1 or 6 or 11. Hope this helps.
    It seems to be working now, I re-entered it and it hadn't asked for it since. But if it does I'll definitely try that, thanks!
    04-20-2013 09:00 AM

Similar Threads

  1. wifi connectivity issues
    By Ahammad Jassim in forum Windows Phones
    Replies: 4
    Last Post: 07-12-2013, 01:35 PM
  2. Quantum WiFi Speed Issue Questions
    By bhjv1 in forum Windows Central Archive
    Replies: 7
    Last Post: 04-04-2013, 10:11 PM
  3. WiFi Connection Issues?
    By electricbopeep in forum Windows Phones
    Replies: 3
    Last Post: 11-18-2012, 03:21 PM
  4. WIFI signal issues
    By Dave Blake in forum Windows Central Archive
    Replies: 40
    Last Post: 05-07-2012, 12:58 PM
  5. WIFI sleep issue?
    By jrdatrackstar1223 in forum Windows Central Archive
    Replies: 12
    Last Post: 09-28-2011, 10:49 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD