1. reydioaktiv's Avatar
    Whenever my phone starts up, it vibrates and then shows a picture of a windows phone and then a cord is attached to it and then an arrow sign above the cord and it points to a picture of a laptop. It stays likebthis for about 3 - 5 minutes and then vibrates and then restarts and shows the same image. How can I fix this?
    05-26-2013 03:29 PM
  2. mpt15's Avatar
    Whenever my phone starts up, it vibrates and then shows a picture of a windows phone and then a cord is attached to it and then an arrow sign above the cord and it points to a picture of a laptop. It stays likebthis for about 3 - 5 minutes and then vibrates and then restarts and shows the same image. How can I fix this?
    How long do you hold down the power button? It seems like you may be holding it down too long. Don't keep it pressed for longer than 2 seconds. You should feel it vibrate by then.
    05-26-2013 03:38 PM
  3. reydioaktiv's Avatar
    It automatically vibrates. It just shows the same image again and again. I can't even turn it off. I just remove the battery, put it back in and then it vibrates and then shows the same image.
    05-26-2013 03:43 PM
  4. mpt15's Avatar
    It automatically vibrates. It just shows the same image again and again. I can't even turn it off. I just remove the battery, put it back in and then it vibrates and then shows the same image.
    what device are you using? And do you have the latest update? Also, did you complete the latest update when it was available, or was it interrupted. The phone is prompting you to connect to a computer so that an update can be completed.
    05-26-2013 03:57 PM
  5. reydioaktiv's Avatar
    what device are you using? And do you have the latest update? Also, did you complete the latest update when it was available, or was it interrupted. The phone is prompting you to connect to a computer so that an update can be completed.
    Lumia 610. I tried connecting it to my pc. It connected successfully but there was an error on the updater. I'll try it again later. I'll let you know if something happens. Thanks btw. :)
    05-26-2013 04:01 PM
  6. reydioaktiv's Avatar
    I removed the battery for a few hours and then put it back on and it runs perfectly now. I don't know what triggered that image. Thanks again.
    05-27-2013 12:43 AM

Similar Threads

  1. A few small features I would like to see in Windows Phone (mock ups)
    By jonathonpm in forum The "Off Topic" Lounge
    Replies: 4
    Last Post: 04-29-2013, 01:56 PM
  2. New Windows Phone - set up with Live acct. created w/Gmail acct.
    By DiscoPiglet in forum Other Operating Systems
    Replies: 3
    Last Post: 01-03-2013, 01:38 AM
  3. Windows phone connectivity application problem
    By krashek in forum General Phone Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 11-21-2012, 04:33 AM
  4. Welcome to Windows Phone Meet up! (please read )
    By selfcreation in forum The "Off Topic" Lounge
    Replies: 0
    Last Post: 03-06-2012, 11:35 AM
  5. Windows Phone shows up in wired magaize
    By Wiccan Lagar in forum Other Operating Systems
    Replies: 7
    Last Post: 02-17-2012, 12:25 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD