1. FearL0rd's Avatar
    Hi,

    I'm having a problem with Amber Camera launch.

    The phone is asking for password when I try to launch the camera using the button if I have a lock screen password.
    Before I could take pictures without type the password.

    Anybody in the same boat?

    Regards,
    08-11-2013 12:25 PM
  2. pankaj981's Avatar
    Does it happen for the native camera app or pro cam?
    08-11-2013 12:31 PM
  3. FearL0rd's Avatar
    Only the native app works
    08-12-2013 06:16 AM
  4. Corepc's Avatar
    I was Able to duplicate.

    If I slighty press the camera button, then it ask for lockscreen password.

    If I hold the camera button down till it vibrates then it takes a pic without asking for a lockscreen password.
    pankaj981 likes this.
    08-12-2013 07:45 AM
  5. cyberden's Avatar
    Got the issue with procam. The native camera app works as it used to pre-update.

    It's a shame though, it completly defeates the purpose...
    Jonathan Piferrer likes this.
    08-12-2013 10:28 AM
  6. FearL0rd's Avatar
    Got the issue with procam. The native camera app works as it used to pre-update.

    It's a shame though, it completly defeates the purpose...
    yes :'(
    08-12-2013 01:53 PM

Similar Threads

  1. WIND Canada users: Euro Dev Amber/GDR2 on Rogers 920 results
    By benjaminries in forum Windows Phones
    Replies: 25
    Last Post: 09-01-2013, 09:14 AM
  2. Replies: 10
    Last Post: 08-15-2013, 04:46 AM
  3. Bluetooth headset detection problems
    By Mister Underhill in forum Windows Phones
    Replies: 2
    Last Post: 08-12-2013, 09:08 PM
  4. Lumia 520/21 Amber users, battery changes?
    By Boris Lozac in forum Windows Phones
    Replies: 8
    Last Post: 08-12-2013, 08:54 AM
  5. gdr2 problems on lumia 520
    By juba20 in forum Windows Phones
    Replies: 5
    Last Post: 08-12-2013, 03:23 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD