1. original.woodster's Avatar
    For some reason, im struggling to use my data for browsing the web or apps that gather info while using them, wpcentral app, Facebook, etc. When i load up IE i get an error from my service provider saying that i am trying to connect to the internet via a hotspot or using tethering, im not but i phoned my provider and they suggested deleting apps until it resolves itself and that by turning my phone off/on again it should fix itself, this does work, but i don't want to delete each app and test what's causing the problem, the service provider said that a torrent app could be causing the problem, but I deleted that app ages ago and still having troubles.

    Does anyone know of any apps that could be causing this? Thanks.

    Nokia L925, 3 network UK.
    09-28-2013 11:59 AM
  2. Corepc's Avatar
    Sounds like what happened in this thread with 3 Network in UK..

    http://forums.windowscentral.com/wpc...ml#post2147871

    call tech support
    09-28-2013 12:07 PM
  3. original.woodster's Avatar
    That's exactly what the problem is, will give tech support a call.
    09-29-2013 09:03 AM

Similar Threads

  1. Taken for granted (a comparison of WP8's advantages over iOS7)
    By baylorbear134 in forum General Phone Discussion
    Replies: 66
    Last Post: 12-30-2013, 11:54 PM
  2. Replies: 7
    Last Post: 12-11-2013, 01:38 AM
  3. 920 - Bad signal after Amber Update
    By scalpetti in forum Windows Phones
    Replies: 5
    Last Post: 10-08-2013, 08:15 AM
  4. Mobile Data no longer working after update
    By Dazw in forum Windows Phones
    Replies: 3
    Last Post: 09-28-2013, 07:13 AM
  5. Fhotoroom data usage
    By squire777 in forum General Phone Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 09-27-2013, 05:23 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD