1. colinkiama's Avatar
    Everytime I use the mobile network,there's s a time when the signal switches from H+ to H and the internet isn't working. Sometimes it even switches to E. So why can't windows phone work with internet speeds lower than H+ while 3G is on
    03-04-2014 12:49 AM
  2. Laura Knotek's Avatar
    What device do you have, and what carrier do you have?
    03-04-2014 01:03 AM
  3. colinkiama's Avatar
    What device do you have, and what carrier do you have?
    lumia 620. T mobile UK
    03-04-2014 01:16 AM
  4. Laura Knotek's Avatar
    Has your data ever worked on EDGE? Is this a recent issue, or something that has always happened?
    03-04-2014 01:25 AM
  5. colinkiama's Avatar
    It has worked on edge but only if i set the option to 2G only.
    03-04-2014 01:29 AM
  6. neo158's Avatar
    That's interesting, I was trying to help someone with an ATIV S with the same issue and they are on T-Mobile as well.
    03-04-2014 08:12 PM

Similar Threads

  1. Signal issues
    By sip1995 in forum Windows Phones
    Replies: 4
    Last Post: 03-18-2014, 01:10 PM
  2. [Problem] Network on Ativ S i8750
    By Kalibar300 in forum Windows Phones
    Replies: 12
    Last Post: 03-04-2014, 04:41 PM
  3. Smartglass issue!
    By Gadsden1405 in forum Other Operating Systems
    Replies: 0
    Last Post: 03-04-2014, 12:35 AM
  4. This background image issue
    By meddyrainzo in forum Other Operating Systems
    Replies: 0
    Last Post: 03-03-2014, 01:33 PM
  5. Multiple issues
    By winterisntcoming in forum Windows Central Archive
    Replies: 2
    Last Post: 03-02-2014, 11:03 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD