Shop Cyber Monday deals at:Amazon | Walmart | Best Buy | Microsoft | Dell

03-30-2016 07:41 AM
2,721 ... 7980818283 ...
tools
  1. p.vivekkumar's Avatar
    I am fed up of rebooting again and again but the problem doesn't go away until I reboot the phone.

    I'm having an issue with my Lumia 920 earphone/headset..

    After 8.1 updation, whenever I plug my headphones, there's no sound coming from the right earphone. When I pull the jack, the sound comes from both sides.

    Any ideas ?
    05-20-2014 01:48 AM
  2. chancooluk's Avatar
    My live tiles have died...

    None of them have updated for 2 days, also noticed my alarms are not functioning.

    I've tried soft resetting, switching background tasks off and on in battery saver, unpinning and re-pinning tiles... Looks like the only option I have left is to hard reset :'(

    Lumia 720
    05-20-2014 01:53 AM
  3. hotphil's Avatar
    After 8.1 updation, whenever I plug my headphones, there's no sound coming from the right earphone. When I pull the jack, the sound comes from both sides.
    Any ideas ?
    There seems to be a fair few similar reports. But the first thing to do is isolate the problem.... do the headphones work correctly in another unit? Do other headphones work in the phone? The answer to those two questions will tell you where the fault lies.
    05-20-2014 02:16 AM
  4. Will6371's Avatar
    I am fed up of rebooting again and again but the problem doesn't go away until I reboot the phone.

    I'm having an issue with my Lumia 920 earphone/headset..

    After 8.1 updation, whenever I plug my headphones, there's no sound coming from the right earphone. When I pull the jack, the sound comes from both sides.

    Any ideas ?
    You do have the option to go back to 8.0
    05-20-2014 04:25 AM
  5. Will6371's Avatar
    My live tiles have died...

    None of them have updated for 2 days, also noticed my alarms are not functioning.

    I've tried soft resetting, switching background tasks off and on in battery saver, unpinning and re-pinning tiles... Looks like the only option I have left is to hard reset :'(

    Lumia 720
    Of then when you do a soft reset it stops the live tiles from updating until you restart your phone so try turning off the phone and then back on again and see.
    05-20-2014 04:28 AM
  6. Anand PH's Avatar
    Hi,

    I am Anand from India and i have installed 8.1 preview (8.10.12382.878) on my Lumia 1320.
    My phone completely freezes when i try to install a 500+mb game directly onto the SD card and requires a soft reset.
    I seem to face this problem even when transferring a similar game from the phone to SD card.
    Has anyone faced this issue? Is there a solution to this or should we await the Official release?

    Thanks!
    Anand
    05-20-2014 04:29 AM
  7. Manoj Daran's Avatar
    System occupied a space of about 3.17GB after the Update!! Is it normal or some kinda problem??
    05-20-2014 04:52 AM
  8. sunsfan9961's Avatar
    I've notice two bugs with this new update on my unlocked 1020 with tmobile:
    1. I can no longer hear any notifications, or alarms.
    When I navigate to settings>ringtones+notifications>and try to set my ringtone, I can't even get a preview of the sound. When i press the preview/play button, i get backed out into the settings menu again.

    2. When I am typing a text and someone else texts me, I get backed out into the main menu/ metro pane menu.

    Has anyone else noticed these problems with OS version 8.10.12382.878
    I tried a soft reset and a hard reset (factory), but it didn't help.

    Thanks
    05-20-2014 10:59 AM
  9. ptfuzi's Avatar
    That's very odd. Install 8.0 gdr3 with nsu then update again

    Sent from my Lumia 1020 using Tapatalk
    05-20-2014 04:31 PM
  10. MrSpanky's Avatar
    Hi, haven't gone through all all the pages here, so unsure if this has been covered already, so apologies if so!

    On certain forums, when I try to reply to a message (this is on "desktop" site view, not "mobile" site view) the keyboard continuously flicks between upper case and lower case letters really fast so I cannot really reply to threads.

    This was all fine on the 8.1 initial update, but the second update seems to have made this occur.

    Any advice or anyone else suffering with this?

    Thanks in advance for any assistance

    Mark
    05-21-2014 08:48 AM
  11. phurisja's Avatar
    IE on my Lumia 920 wp8.1 prev. sometimes crash and OneDrive always make my phone restart itself when I am uploading photos to cloud.
    05-21-2014 09:52 AM
  12. Erick Rmz's Avatar
    There seems to be a fair few similar reports. But the first thing to do is isolate the problem.... do the headphones work correctly in another unit? Do other headphones work in the phone? The answer to those two questions will tell you where the fault lies.


    Not so few reports. I am one of these, but problem occurs only from time on time. At first time I saw this, my first thinking was my earphones were damaged. But after checked using other earphones, problem persisted. After reset phone audio became normal again. So, only solution I find was to reset... And wait that public version of 8.1 will fix this bug. :/





    Sent from my Nokia Lumia using Tapatalk
    05-21-2014 10:19 AM
  13. chezm's Avatar
    My Messages are set to both sound and vibrate, when i've got sound OFF and only Vibrate on sometimes it doesnt vibrate at all...sometimes it does, inconsistent/
    05-21-2014 01:03 PM
  14. kurtd's Avatar
    Cannot get notifications working in apps such as Skype and fb messenger on a Lumia 920 after upgrading to 8.1. Tried reinstalling apps, no luck. Nothing shows up in the new notification center and nothing on the live tiles.

    So far it seems like only email account tiles are updating and I'm only seeing those notifications in the new notification center. For Skype and FB Messenger, I get nothing, no toast, no notification, no tile update.

    I have already reloaded 8.0 firmware with Nokia Software updater, then did all the updates to 8.1 and still have that issue. I also then did a hard reset and still have the same issue. Checked all settings and can't get it working. Very frustrated at the moment.

    Not sure if it matters but mines a Rogers lumia 920 using a voice only t-mobile sim. All testing was done while on WiFi. Also note I have a Rogers Lumia 1020 with voice and data sim. The 1020 is running perfect on 8.1 with zero issues.
    Last edited by kurtd; 05-22-2014 at 12:56 AM.
    05-21-2014 10:32 PM
  15. Nitesh Tilwani's Avatar
    Hi,

    I am Anand from India and i have installed 8.1 preview (8.10.12382.878) on my Lumia 1320.
    My phone completely freezes when i try to install a 500+mb game directly onto the SD card and requires a soft reset.
    I seem to face this problem even when transferring a similar game from the phone to SD card.
    Has anyone faced this issue? Is there a solution to this or should we await the Official release?

    Thanks!
    Anand



    MS had recommended to use a Class 6 or above memory card. Check if your memory card is compatible...





    Sent from my Nokia Lumia 625 using Tapatalk
    05-21-2014 10:46 PM
  16. boltman2013's Avatar
    Office Remote app will not connect
    05-21-2014 11:33 PM
  17. Antony Chan's Avatar
    I'm not sure if this is a bug, but i noticed that the "back" button doesn't exit Facebook and Battery Saver cleanly. I have to manually goto Tab mode in order to close the apps.
    welshdalek likes this.
    05-21-2014 11:39 PM
  18. go1020's Avatar
    Similar symptoms, but this is how I saw it: Phone call active on car's Bluetooth, switch to speaker (to leave the car), turn off car. Next time I connect, it's sitting at 13. Really annoying. I don't remember seeing this on 8.0.

    Well to be completely accurate, mine does not ALWAYS revert to level 13. But it seems to have a pattern. In example, if I first turn OFF my car's Bluetooth, and leave Bluetooth on the phone ON, then when I reconnect them, it remembers the volume.

    But, if I do the exact opposite (turn phone's BT OFF, leave car's BT ON then reconnect) then it reverts to 13.

    So maybe it reverts back if you turn OFF Bluetooth on the phone? Could you test that and tell us if it happens to you, too?
    05-22-2014 12:17 AM
  19. Anand PH's Avatar
    Thanks Nitesh!
    I use a Class 10 Sandisk Ultra.
    I also tried on another Class 6 card. Both return the same error.
    Will this be an issue related to older firmware not yet ready to support a huge game?
    Thanks for your input!

    Anand
    05-22-2014 01:46 AM
  20. madio15's Avatar
    Recently my phone's time has been resetting itself to the 2nd May 2014 @ 17.00. This is throwing everything of sync. A soft reset does not fix this. Anyone else experiencing this?
    05-22-2014 02:43 AM
  21. danielgray's Avatar
    Had this before the update, not seen afterwards.
    05-22-2014 05:21 AM
  22. Ramachandra Gaonkar1's Avatar
    hello everybody... I'm a lumia 520 user from India, i updated my phone to 8.1 developers preview. now i cannot find whatsapp in stores , pls help me. actually i'm using mobile for whatsapp purpose only. :( pls reply me
    05-22-2014 06:51 AM
  23. Rangan Das's Avatar
    Suppose your phone is password locked. You get a new mail. You swipe down the notification centre and tap on the new mail notification. Now, the password input pops up from the bottom. You can see the keys clearly, but the part where it shows the circles as you type in the password, well, that part gets hidden.

    This does not affect the functionality, but gets a bit frustrating if you cannot enter the correct password in one go.

    Am I the only one with this issue? If others have this issue, then, is MS aware of it? It has been there since I got 8.1.

    I am on a Lumia 1320 with the WP8.1 with the newest update.

    I have started a thread here with the screenshots:
    http://forums.windowscentral.com/win...fications.html
    05-22-2014 06:54 AM
  24. pankaj981's Avatar
    hello everybody... I'm a lumia 520 user from India, i updated my phone to 8.1 developers preview. now i cannot find whatsapp in stores , pls help me. actually i'm using mobile for whatsapp purpose only. :( pls reply me
    WhatsApp has been removed from the store due to issues, it's a temporary move
    05-22-2014 07:15 AM
  25. alex athanasopoulos's Avatar
    I am fed up of rebooting again and again but the problem doesn't go away until I reboot the phone.

    I'm having an issue with my Lumia 920 earphone/headset..

    After 8.1 updation, whenever I plug my headphones, there's no sound coming from the right earphone. When I pull the jack, the sound comes from both sides.

    Any ideas ?
    I am also facing the same problem with my earphone, in my lumia 920. At least i dont have any major bug or problem
    05-22-2014 07:15 AM
2,721 ... 7980818283 ...

Similar Threads

  1. How Cortana and Bing work together!!!
    By Talderon in forum Windows 10
    Replies: 16
    Last Post: 04-22-2014, 07:27 PM
  2. Cortana "Freeze Alert" Bug
    By c0wb0ycliche in forum Windows 10
    Replies: 2
    Last Post: 04-17-2014, 12:47 PM
  3. WP 8.1 and The Exclusives
    By Nogitsune Micah in forum Other Operating Systems
    Replies: 4
    Last Post: 04-17-2014, 12:02 PM
  4. Re-installing apps and games with Windows Phone 8.1 is now easier, here's how
    By WindowsCentral.com in forum Windows Central News Discussion & Contests
    Replies: 1
    Last Post: 04-17-2014, 11:23 AM
  5. MITM and security
    By followingsun in forum Other Operating Systems
    Replies: 0
    Last Post: 04-17-2014, 10:34 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD