1. Aalok05's Avatar
    So the dev preview is working awesomely on my 520 . Store and Cortana both are working BUT whenever I use the store or Cortana the phone asks me the password of my live account and it seems i have forgotten my password cuz it shows up again.... This problem didn't occur earlier ... How do i recover my account or bypass this **** ...please help me 😱
    04-14-2014 12:56 PM
  2. valeriolucciola's Avatar
    Oh that sucks. My guess is that you'll need to get your password reset. If you are logged in on a computer with your current password, you can go into account setting and try to change it there. If you don't remember your old password then they have other ways of validating your identity. Maybe with your phone you can get an authorization code sent to your phone to reset your password or have it sent to an alternate email account. Good Luck!
    04-14-2014 01:42 PM
  3. Aalok05's Avatar
    Hey thanks ! U know what ? I reset my password and now everything is juuuust fine ! I am haaapy
    04-14-2014 01:44 PM

Similar Threads

  1. Problems with Samsung ATIV S
    By Mazlum in forum Other Operating Systems
    Replies: 4
    Last Post: 04-16-2014, 02:43 AM
  2. Problems with WP8.1
    By Arka1412 in forum Other Operating Systems
    Replies: 2
    Last Post: 04-14-2014, 12:42 PM
  3. Can anyone else not download the 8.1 update or is it just me?
    By dj9928 in forum Other Operating Systems
    Replies: 1
    Last Post: 04-14-2014, 12:41 PM
  4. Store problem in wp8.1
    By pranayhotkar in forum Other Operating Systems
    Replies: 1
    Last Post: 04-14-2014, 11:37 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD