Time for more discounts! Shop all the best Cyber Monday deals NOW

05-14-2015 05:05 AM
60 123
tools
  1. spamouflage's Avatar
    Hello there,
    Since the upgrade to 8.1, I can't browse the Internet using the bundled browser IE (11?). Every other data-dependant task runs fine, including Cortana. I keep getting the "We can't display this page right now" screen with the error: Cannot find server or DNS error.

    Anybody else experiencing this issue? Everything else is flawless since upgrading. Thanks in advance,
    04-14-2014 11:25 PM
  2. troylytle's Avatar
    Soft reset.
    04-14-2014 11:27 PM
  3. GrandGerminator's Avatar
    Got the same problem, and a soft reset don't solve this... Help guys
    04-15-2014 02:30 AM
  4. engineermoore's Avatar
    I have the same issue. Apps can access cellular data fine but ie11 displays a DNS or server error. I have tried multiple HARD resets which has not solved the issue. If any one finds a solution to this please share it thanks
    04-15-2014 05:36 AM
  5. spamouflage's Avatar
    That did not solve it for me either. Please help. I downloaded UC Browser and that works fine. But I don't think I can make UC as my default browser.
    04-15-2014 09:11 AM
  6. engineermoore's Avatar
    I have posted this question on MSDN. It has slipped down the list now to page three so it would maybe be helpful if people experiencing this issue can also post it here to draw Microsofts attention to it. Thank you.

    IE11 "We can't display this page at the moment" error on cellular data
    jahirsino1 and Shodan_HR like this.
    04-15-2014 09:37 AM
  7. jahirsino1's Avatar
    I have the same issue when using IE11 on cellular data ( DNS error). No problems when on Wi-Fi.
    Lumia 920 on Tmobile
    04-15-2014 11:05 AM
  8. aliencatos's Avatar
    I have the same bug, and what a bug !!! if not fixable, how to downgrade?
    04-15-2014 12:43 PM
  9. engineermoore's Avatar
    I have the same bug, and what a bug !!! if not fixable, how to downgrade?
    exactly what I was thinking. The best workaround at the moment is to use another web browser but I don't think that is a viable long term solution.
    04-15-2014 12:46 PM
  10. Shodan_HR's Avatar
    http://forums.windowscentral.com/win...tm#post2472472

    please give it a try... i am having same issues and did 2 hard resets and nothing happens
    engineermoore likes this.
    04-16-2014 03:55 AM
  11. Shodan_HR's Avatar
    question to all who have issues with DNS: do you have enabled sync my settings across devices? does your PC runs win8 or 8.1? Is your primary browser IE11?
    04-16-2014 08:56 AM
  12. engineermoore's Avatar
    question to all who have issues with DNS: do you have enabled sync my settings across devices? does your PC runs win8 or 8.1? Is your primary browser IE11?
    Windows 8.1, sync my settings are on and my primary browser (on both my PC and Tablet) is internet explorer 11. I tried turning IE sync my settings off, rebooted the phone but I still receive the same error.
    Shodan_HR likes this.
    04-16-2014 09:07 AM
  13. Shodan_HR's Avatar
    Iam at work so i cant do this myself but can you restore to defaults your ie11 on pc, just settings? Then try reseting your phone and see if that worked. Thx in advance, dude...

    Sent from my RM-937_eu_hungary_1002 using Tapatalk
    04-16-2014 09:26 AM
  14. alvarezjpr's Avatar
    I'm having issues with IE11 as well. websites like msn.com, espn.com and even wpcentral.com are having some issues on IE11. In msn.com the news tiles scroll left and right just fine, but if I click on any of them nothing happens and it doesn't take me to the news article. Oddly enough, the blue tiles (skype, twitter, weather, etc.) work just fine. In espn.com, when I click on a video, the video does not plays but the sounds does. In wpcentral.com my issues start when I enter the forums (weird, maybe it is a sign ). When I go into the forums, it takes a while to load and often closes the tab and opens a new blank tab or the browser just crashes. So there are my first world issues so far with wp8.1

    edit: Now msn.com is working fine. Still having the the video problem with espn.com and the crashes with the wpcentral.com forums.
    Last edited by alvarezjpr; 04-18-2014 at 03:52 PM.
    04-16-2014 09:27 AM
  15. AndyCalling's Avatar
    I'm not seeing these DNS issues, so it might be handy for those with this problem list their mobile ISP. I can confirm that I'm not seeing a problem with Orange UK (EE network).
    04-16-2014 09:43 AM
  16. engineermoore's Avatar
    I have checked all my settings with my mobile network (Tesco mobile UK). I don't think its a network issue though as many people from various countries and a number of different mobile networks seem to be having the same problem on the MSDN forum.
    Shodan_HR likes this.
    04-16-2014 10:08 AM
  17. Shodan_HR's Avatar
    god damnit! nope! it doesnt work but iam on to something.. for some reason, Yahoo login page loads and only Yahoo. can you try it yourself to see if it loads to you too?
    http://1drv.ms/1l7urgG
    04-16-2014 10:16 AM
  18. engineermoore's Avatar
    god damnit! nope! it doesnt work but iam on to something.. for some reason, Yahoo login page loads and only Yahoo. can you try it yourself to see if it loads to you too?
    http://1drv.ms/1l7urgG
    doesn't work for me. I read somewhere that the new IE11 on wp8.1 caches pages to enable faster loading so maybe its opening a cached version of the webpage?
    04-16-2014 10:22 AM
  19. Shodan_HR's Avatar
    yeah... back from the start.
    04-16-2014 10:25 AM
  20. donmarkon's Avatar
    I have same problem , hard and soft resset did not help
    04-16-2014 10:28 AM
  21. GrandGerminator's Avatar
    Hope we wil lget a solution, because use Nokia Xpress or UCbrowser all day isn't the best solution we have...
    04-16-2014 10:48 AM
  22. Shodan_HR's Avatar
    I have same problem , hard and soft resset did not help
    do you have enabled sync my settings across devices? does your PC runs win8 or 8.1? Is your primary browser IE11?
    Hope we wil lget a solution, because use Nokia Xpress or UCbrowser all day isn't the best solution we have...
    do you have enabled sync my settings across devices? does your PC runs win8 or 8.1? Is your primary browser IE11?

    lets figure it out, guys.
    04-16-2014 12:57 PM
  23. engineermoore's Avatar
    Just to add to this, I have also tried disabling data sense compression and this has not sovled the issue. I am trying to create a VPN on my PC at the moment and I am going to see if tunnelling all my data through that has any effect. Hopefully this will let us see it has something to do with the way the mobile carriers are treating the information from IE11? that's all I can think of trying at the moment.
    Shodan_HR and jahirsino1 like this.
    04-16-2014 01:17 PM
  24. jahirsino1's Avatar
    god damnit! nope! it doesnt work but iam on to something.. for some reason, Yahoo login page loads and only Yahoo. can you try it yourself to see if it loads to you too?
    http://1drv.ms/1l7urgG
    Yahoo login page works for me too... nothing else seems to work
    Lumia 920 tmobile
    Shodan_HR likes this.
    04-16-2014 02:04 PM
  25. Shodan_HR's Avatar
    Yahoo login page works for me too... nothing else seems to work
    Lumia 920 tmobile
    wow, this is strange! :D
    04-16-2014 02:56 PM
60 123

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 04-14-2014, 10:41 PM
  2. Can apps edit video now?
    By Reflexx in forum Other Operating Systems
    Replies: 0
    Last Post: 04-14-2014, 10:07 PM
  3. 920 been stuck like this for over an hour
    By rdubmu in forum Other Operating Systems
    Replies: 17
    Last Post: 04-14-2014, 09:48 PM
  4. Where do we place bets on when 8.1 related firmware will be released?
    By jfreiman in forum Other Operating Systems
    Replies: 2
    Last Post: 04-14-2014, 09:22 PM
  5. Replies: 4
    Last Post: 04-14-2014, 08:52 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD