1. Steve Bliss's Avatar
    Since upgrading to WP8.1 developer ie11 has intermittently stopped working when on 3G. The strange thing is that its only certain websites that work although vast majority don't. When on WiFi theres no problem at all its only 3G. I've found I can use other browsers such as UC with no problem on 3G - its just IE11 that doesn't work - has anyone else had this problem or a solution please??
    04-24-2014 01:24 PM
  2. Muessig's Avatar
    I've not experience this myself. Is it that the page just will not load and says it has no connection?

    Have you tried a soft reset - hold down the power and volume down buttons simultaneously for about 10-15 seconds or until you feel a vibration (you'll have to change your time and date back to what they should be after doing this) - it's a quick way of resetting the OS without having to worry about losing your data.
    04-24-2014 01:30 PM
  3. Steve Bliss's Avatar
    I've tried a soft reset but no change.

    The error I get is "cannot find server or DNS error"

    Still able to reach certain websites such as my work email server or Google maps, but not Google search or gmail...
    04-24-2014 04:01 PM
  4. Kalibar300's Avatar
    I have that problem too, but I also have problem with other apps which using network(skype, viber, facebook app/messanger). Apps only working on wifi network.
    I think that is problem in apn setting...(on 8.0 mobile network worked fine with same settings like on 8.1)
    04-24-2014 04:10 PM
  5. chuckalicious's Avatar
    I too have this issue, where I get no cellular data since WP8.1 update. I have found that going to settings > mobile+SIM then into SIM settings, then change 3G to 4G or vice versa. This seems to refresh the data connection. Works for me at least.
    04-24-2014 04:13 PM
  6. bteskera's Avatar
    See this thread: http://forums.windowscentral.com/win...s/275515-2.htm
    There is solution on page 2
    04-25-2014 06:58 AM
  7. Steve Bliss's Avatar
    Fantastic - all now works with that solution - I'd never have found it on my own!
    04-25-2014 07:29 AM
  8. chuckalicious's Avatar
    Still doesn't work for me. Only thing that works for a short amount of time is changing SIM setting from 3G to 4G and back again.
    04-26-2014 03:31 PM

Similar Threads

  1. Internet Sharing not Working in 8.1
    By andrelamont in forum Other Operating Systems
    Replies: 10
    Last Post: 11-06-2014, 10:54 PM
  2. Wireless charging not working?
    By lcw731 in forum Other Operating Systems
    Replies: 29
    Last Post: 07-13-2014, 12:29 PM
  3. Strange calling problem on HTC 8X
    By Amr Mohamed8 in forum Windows Phones
    Replies: 5
    Last Post: 04-25-2014, 03:56 AM
  4. Is that the cross-buy icon on certain games?
    By himmatsj in forum General Phone Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 04-24-2014, 10:38 PM
  5. A simple Bing search reveals hidden USB settings on Windows Phone 8.1
    By WindowsCentral.com in forum Windows Central News Discussion & Contests
    Replies: 0
    Last Post: 04-24-2014, 12:30 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD