1. mickeypeach's Avatar
    On Friday I lost 3g connectivity (I'm with three UK with a 1520), so this morning I deleted most of my downloaded app, and 3g is now back up. I started to re-install a couple and as soon as Facebook was up and running, I lost 3g again. I have now removed it, gave the phone a soft boot, and it's all back up.

    Now this was working with Facebook and 8.1 until friday afternoon, as to why it stopped working as that time, I have no idea.

    I see that some people as have the same issue, so maybe it's a Facebook thing or an 8.1 issue ?

    The most annoying thing is that I was going to a party and wanted to show off my phone and show people how good windows phone can be

    Anyone has any ideas why this would happen or had the same issue ?

    Thanks
    05-19-2014 07:11 AM
  2. Bizarro_Prime's Avatar
    Have you considered that maybe the phone or the apps aren't at fault?

    Three down? Current problems and issues | Down Detector
    05-19-2014 07:43 AM
  3. mickeypeach's Avatar
    Hi

    I don't think it's three, as I mentioned it's only when I have the facebook app installed as soon as I remove it, everything else works.

    This post has more links too about this problem. http://forums.windowscentral.com/nok...opping-3g.html
    05-19-2014 09:08 AM

Similar Threads

  1. Battery drains fast and become slow when opening Apps
    By ekiRYL in forum Other Operating Systems
    Replies: 8
    Last Post: 05-23-2014, 03:11 PM
  2. Replies: 3
    Last Post: 05-20-2014, 09:00 AM
  3. Lumia 920, Stopped working, no responso until battery drain.
    By FelipeVenhorst in forum Windows Phones
    Replies: 2
    Last Post: 05-19-2014, 06:15 AM
  4. Replies: 1
    Last Post: 05-19-2014, 05:54 AM
  5. An nice looking weather app
    By megadragon998 in forum General Phone Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 05-19-2014, 05:37 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD