1. Theri0n's Avatar
    I have Lumia 1020 with Update 1 installed over the Cyan.

    There are some problems with Wi-Fi and tethering. The phone connects to Wi-Fi, but drops connection after approximately half and hour and never reconnects. There is no way to connect manually, but reboot. Reboot is also problematical as it is necessary to force shut down, because phone stacks with "goodbye" message.

    wp_ss_20140813_0001.jpg

    Another problem happens when I try to initiate tethering. It never starts.

    Has anyone encountered such a problem and have any idea how to fix it?
    08-13-2014 04:46 AM
  2. jojoe42's Avatar
    I have Lumia 1020 with Update 1 installed over the Cyan.

    There are some problems with Wi-Fi and tethering. The phone connects to Wi-Fi, but drops connection after approximately half and hour and never reconnects. There is no way to connect manually, but reboot. Reboot is also problematical as it is necessary to force shut down, because phone stacks with "goodbye" message.

    Click image for larger version. 

Name:	wp_ss_20140813_0001.jpg 
Views:	3 
Size:	69.9 KB 
ID:	76429

    Another problem happens when I try to initiate tethering. It never starts.

    Has anyone encountered such a problem and have any idea how to fix it?
    Had this in the initial release of WP8.1 DP, but then after an update or two it seemed to fix itself. Strange that it happens with the Cyan firmware....I was using tethering today on my 1020 (Update 1, with Black firmware) and it worked flawlessly.
    Theri0n likes this.
    08-13-2014 04:51 AM
  3. Theri0n's Avatar
    Had this in the initial release of WP8.1 DP, but then after an update or two it seemed to fix itself.
    Sorry for not mentioning, but it was exactly the same way as yours when I had it with Black.
    08-13-2014 05:01 AM
  4. barthezz36's Avatar
    I've got same problem. My phone keeps rebooting when wifi and bluetooth are enabled together . Problem started after Cyan update. Hope that Nokia will fix that. I can't use my treasure tag... It's global problem many kinds of Lumias got it. Before update on 8.0 was perfectly ok.
    Theri0n likes this.
    08-13-2014 06:30 AM
  5. Theri0n's Avatar
    I have switched Bluetooth off and everything seems OK for now. I'm enjoying British Cortana with weather in Celsius.
    08-13-2014 10:54 AM
  6. redtidal's Avatar
    I have the same problem, particularly with the AC (5GHz), but not with GN (2.4 GHz).

    Before Cyan update, I can get full bars around my apartment (only 800 SqFt). After Cyan, I got 2 bar in bed room, and consistent drop if I walk into bathroom.
    08-15-2014 12:51 PM

Similar Threads

  1. accessories agent missing from my lumia 625
    By Chaitu Patel in forum Windows Central Archive
    Replies: 3
    Last Post: 09-02-2014, 04:54 AM
  2. (Success) Updated Lumia 920 to Cyan firmware WP8.1
    By Iulian Luca in forum Windows Phones
    Replies: 20
    Last Post: 08-29-2014, 06:53 AM
  3. Replies: 3
    Last Post: 08-21-2014, 12:23 AM
  4. Replies: 1
    Last Post: 08-15-2014, 10:48 PM
  5. Fun With Cortana !! A Funny App For Cortana Users !! Must Have App !!
    By INeedIT in forum General Phone Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 08-13-2014, 04:32 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD