1. djqwik's Avatar
    I have a strange issue on my 800W and I HOPE someone can help. I woke up this morning and my phone was frozen. I removed the battery to do a soft reset but the phone stays stuck at the green windows mobile screen. I then removed the memory card and did a soft reset again and it booted up. I then re-inserted the memory card, heard the DING you hear when you insert the card and then the phone was frozen again. I removed the card, herd the DING for removal but the phone was still frozen. I can turn it on and off and remove the keyguard but cant do anything else. I tried a different memory card and it booted fine so it has to be something with the memory card. I can plug in the sync cable and it will SYNC so the phone must not be totally frozen.... I just cant the press the menu key

    I copied everything off the card, reformatted and loaded everything back on. Same issue. Is there ANY WAY I can see a log or find out WHAT is causing the 800W to freeze when it either boots with this memory card or the memory card is inserted after booting?
    09-17-2009 09:47 AM
  2. jfa1's Avatar
    It appears that your card and the treo have decided not to get along. I would suspect in all reality that there is a corrupted file among the contents of yoour sd card and that is causing the problem.
    09-17-2009 02:57 PM
  3. djqwik's Avatar
    What I did today was copy all of the card to my desktop on my PC, format the card and one by one copy files back. I do not know what caused the error but it is back working. Are there any type of logs that I can see what would be freezing the treo?
    09-17-2009 03:14 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD