10-03-2014 04:56 PM
26 12
tools
  1. danielm298's Avatar
    ok. so everyone posts about the ATIV S neo on Sprint, BUT what about us n ATT netwrok
    i did the the 8.1 update ( with the new folders- nice) but i cant rec MMS. i can send with nooooo problems can use internet no problem.. but cant rec and pics : text is fine... this is on the ATT network: other then that
    this is truly a great phone
    any help would HELP

    ​thanks guys and gals
    Last edited by danielm298; 08-19-2014 at 09:11 AM.
    08-18-2014 02:19 PM
  2. danielm298's Avatar
    update: im using Whatsapp for my mms problem: i can sent out with nooooo problem: just cant rec any mms...data is working fine

    08-19-2014 09:10 AM
  3. JerseySal's Avatar
    I am currently having the same issue, and AT&T is replacing the device.
    08-19-2014 10:46 AM
  4. Benito Sifuentes's Avatar
    This has been an issue for the Neo and the Windows 8.1 update after hard resets. Best thing to do is to ruff it out like most of us until either your carrier issues the update or samsung sends one out or roll back to windows phone 8
    08-19-2014 10:00 PM
  5. KEB64's Avatar
    This has been an issue for the Neo and the Windows 8.1 update after hard resets. Best thing to do is to ruff it out like most of us until either your carrier issues the update or samsung sends one out or roll back to windows phone 8
    Roll back how?
    08-19-2014 11:22 PM
  6. maclancer's Avatar
    Just go to settings - Cellular+SIM - edit the settings with the proper configuration.
    08-19-2014 11:48 PM
  7. KEB64's Avatar
    Just go to settings - Cellular+SIM - edit the settings with the proper configuration.
    I've tried several configurations. Nothing has worked for me. What are you using for MMS APN?
    08-19-2014 11:52 PM
  8. maclancer's Avatar
    I use the settings for H2O wireless
    08-20-2014 12:25 AM
  9. KEB64's Avatar
    Oh, I'm on Sprint so that wont work for me.
    08-20-2014 04:57 AM
  10. Alienhead95's Avatar
    Can you share your apn settings please?
    I use the settings for H2O wireless
    08-27-2014 02:29 PM
  11. maclancer's Avatar
    Can you share your apn settings please?
    APN: att.mvno
    USERNAME
    PASSWORD
    WAP GATEWAY URL:proxy.mvno.H2Omobileweb.com ("O" in h2o is a letter not a number)
    WAP PORT: 80
    MMSC URL: http://mmsc.cingular.com/
    MMSC PORT: 80
    MAX MMS SIZE : 300

    Restart Phone

    Read more details here: http://forums.windowscentral.com/nok...-wireless.html
    Alienhead95 likes this.
    08-27-2014 02:33 PM
  12. Matthew Becker1's Avatar
    I've been having the same problems since updating to 8.1 Update 1 on my ATIV S (not the same phone, I know). Lumia users have reported MMS issues as well, so fiddling with MMS settings that are perfectly fine won't solve the issue as this appears to be an OS/Firmware problem.
    08-27-2014 04:01 PM
  13. Alienhead95's Avatar
    Thank you for sharing, appreciate it. Do you have IPv4 or IPv4 IPv6 selected?
    I am trying to get this to work on icon(verizon).
    APN: att.mvno
    USERNAME
    PASSWORD
    WAP GATEWAY URL:proxy.mvno.H2Omobileweb.com ("O" in h2o is a letter not a number)
    WAP PORT: 80
    MMSC URL: http://mmsc.cingular.com/
    MMSC PORT: 80
    MAX MMS SIZE : 300

    Restart Phone

    Read more details here: http://forums.windowscentral.com/nok...-wireless.html
    08-27-2014 09:25 PM
  14. Alienhead95's Avatar
    Thank you for sharing, appreciate it. Do you have IPv4 or IPv4 IPv6 selected?
    I am trying to get this to work on icon(verizon).
    APN: att.mvno
    USERNAME
    PASSWORD
    WAP GATEWAY URL:proxy.mvno.H2Omobileweb.com ("O" in h2o is a letter not a number)
    WAP PORT: 80
    MMSC URL: http://mmsc.cingular.com/
    MMSC PORT: 80
    MAX MMS SIZE : 300

    Restart Phone

    Read more details here: http://forums.windowscentral.com/nok...-wireless.html
    08-27-2014 09:26 PM
  15. maclancer's Avatar
    Ipv4 only.... Never have ipv6 working.
    Alienhead95 likes this.
    08-28-2014 08:41 AM
  16. fatclue_98's Avatar
    If you're coming from an Android device you're probably used to having your SIM card and your SD card removed. Having done this on 3 Neos already I can honestly tell you that it isn't in your best interest to remove them. Leave the SIM card in when updating or doing a hard reset. I don't know the whys or wherefores but believe me, you'll have MMS.
    08-28-2014 10:11 AM
  17. Alienhead95's Avatar
    Thanks, that's what I have. I don't know what's wrong. I can send multimedia messages, but when I receive them, it says message not found. Weird.
    Ipv4 only.... Never have ipv6 working.
    08-28-2014 02:06 PM
  18. maclancer's Avatar
    Thanks, that's what I have. I don't know what's wrong. I can send multimedia messages, but when I receive them, it says message not found. Weird.
    Do you have service with H2O?
    08-28-2014 04:36 PM
  19. Alienhead95's Avatar
    Yes I do. I never tried in any other phone. I will try in a diff. phone. Thanks for your help. Appreciate it.
    Do you have service with H2O?
    08-29-2014 08:53 AM
  20. maclancer's Avatar
    Yes I do. I never tried in any other phone. I will try in a diff. phone. Thanks for your help. Appreciate it.
    Put the info I sent you, it should work. I have a WP and works fine.
    08-29-2014 12:55 PM
  21. Alienhead95's Avatar
    Which phone area you using?
    Put the info I sent you, it should work. I have a WP and works fine.
    08-29-2014 07:03 PM
  22. maclancer's Avatar
    Which phone area you using?
    Lumia 1520
    08-29-2014 09:37 PM
  23. Alienhead95's Avatar
    Oh ok thanks. I am using icon. I think Verizon must have done something to block it. I will try in another phone. Thanks for all your help. Really appreciate it.
    Lumia 1520
    08-29-2014 10:02 PM
  24. maclancer's Avatar
    The one i am using is an AT&T and H2O use the same network.
    08-29-2014 10:06 PM
  25. bleargh's Avatar
    If you're coming from an Android device you're probably used to having your SIM card and your SD card removed. Having done this on 3 Neos already I can honestly tell you that it isn't in your best interest to remove them. Leave the SIM card in when updating or doing a hard reset. I don't know the whys or wherefores but believe me, you'll have MMS.
    Perhaps for you, but mine had SIM and SD in during a reset and operator settings were wiped regardless. Nothing about this phone on AT&T makes sense when it comes to a hard reset.
    08-30-2014 06:28 PM
26 12

Similar Threads

  1. Munich, Germany's government to use Windows again after failure with Linux
    By WindowsCentral.com in forum Windows Central News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 08-18-2014, 01:42 PM
  2. Replies: 1
    Last Post: 08-18-2014, 01:24 PM
  3. Replies: 1
    Last Post: 08-18-2014, 11:02 AM
  4. Problem with the apps after 8.1 upgradation
    By WPCentral Question in forum Ask a Question
    Replies: 0
    Last Post: 08-18-2014, 10:38 AM
  5. File type no longer recognized with sync
    By randogouse in forum Ask a Question
    Replies: 0
    Last Post: 08-18-2014, 09:47 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD