1. pdixon0's Avatar
    Hi there

    I've had my ATIV S since late January, after upgrading from an HD7. I've got a 64GB SanDisk class 10 MicroSD in it too.

    OK, the issue I have is that video recording on my ATIV S is absolutely rubbish :( For example, I took a 30 sec video of my 17 month old son on a swing this morning and the phone only recorded 3 secs of actual video, the sound is there, but no video.

    That is the worst it's been to be honest, but it regularly skips 1-2 secs at a time when recording any length of video.

    I have tried setting the default video save location back to the phone memory instead of the SD card, but it makes no difference. I even tried reducing the recording to 720p (as my old HD7 did faultlessly) and it still skips.

    Has anyone else suffered from this?

    I'm on:
    OS version 8.0.10311.204
    Firmware Revision 2424.12.11.7
    Hardware Revision 15.15.1.0
    Radio 2424.12.11.5

    I normally run with Data disabled and WiFi active if that makes any difference (not that I think it does!)

    Cheers guys
    04-07-2013 01:36 PM
  2. Jalik's Avatar
    Sounds really odd. No such issues here. Only small video stutters a few days ago when a few large background downloads were running.
    04-07-2013 02:09 PM
  3. pdixon0's Avatar
    Looks like I've got a dodgy one then! Unless it's something I've got installed updating in the background or something...

    I'll have a play around with disabling stuff and will post back if I have any joy.

    Other than that, I'll see what it's like when the new update arrives (hopefully we'll get the update you Bell users are getting over here...)

    Thanks :)
    04-08-2013 03:03 PM
  4. pdixon0's Avatar
    Hi

    Should've posted back on this sooner. Have managed to sort the issue by setting BOTH photo and video to be saved to phone memory.

    I had to set both as setting video alone actually made no difference!

    Wierd! Hopefully an update will fix this...
    05-30-2013 02:01 PM

Similar Threads

  1. Samsung ATIV S Video Review
    By brmiller1976 in forum Upcoming & Rumored Phones
    Replies: 23
    Last Post: 10-11-2012, 12:01 AM
  2. Video Recording Sound Issue - Volume very low
    By allsabotage in forum Nokia Lumia 710
    Replies: 4
    Last Post: 06-23-2012, 10:36 AM
  3. weird issue when watching videos
    By ra535i in forum Windows Phone 7
    Replies: 0
    Last Post: 04-27-2012, 11:21 AM
  4. Another call quality issue video on Youtube....
    By chrome14 in forum HTC TITAN
    Replies: 0
    Last Post: 01-19-2012, 08:55 AM
  5. video recording issue
    By ChumsFuture in forum HTC HD 7 / 7s
    Replies: 0
    Last Post: 11-22-2010, 02:06 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD