1. TedyBB's Avatar
    I bought Samsung Ativ S an year ago. So far I didnt have any issues with it, all my pictures were excellent quality and the videos turned out great, but in the past month, every time I film a video longer than 10-20 seconds (and sometimes even that short), it leaves me with a blank file that says 0:00:00. When I attempt to play it, I get an error message that says "Sorry, we can't play this video on your phone." If I attempt to upload the file, it also shows the 0:00:00, says it's an mp4 file and shows the megabytes but won't let me play it. I get a similar error message.
    I have 5+GB free space on the phone + 32GB SD Card. My OS version is 8.0.10327.77.
    Video capture settings are set on default with resolution 1920x1080.
    Please, if anyone can tell me what's happening here, I'd really appreciate it. I haven't been able to find any answers online and the Samsung guides and support page are absolutely no help.
    12-07-2013 06:34 AM
  2. Jazmac's Avatar
    Good luck with that.
    12-07-2013 12:58 PM
  3. TedyBB's Avatar
    What does it means Jaz ? :-) is it that bad or it is fixable ?
    12-07-2013 05:27 PM
  4. jomarr's Avatar
    Maybe the file is getting corrupted? Try formatting the SD card.
    12-08-2013 08:32 PM

Similar Threads

  1. Touch screen sensitivity issue, are any perfect?
    By Daniel0418 in forum Dell Venue 8 Pro
    Replies: 7
    Last Post: 12-21-2013, 04:36 AM
  2. Quick Question about T100 Screen Behavior
    By Phil44 in forum ASUS Transformer Book T100
    Replies: 3
    Last Post: 12-08-2013, 07:55 PM
  3. Nokia Lumia 1020 Black firmware update?
    By reconrevelations in forum Nokia Lumia 1020
    Replies: 3
    Last Post: 12-07-2013, 09:10 AM
  4. What's the best screen protector?
    By Jas00555 in forum Nokia Lumia 1520
    Replies: 2
    Last Post: 12-06-2013, 09:22 PM
  5. Replies: 5
    Last Post: 12-06-2013, 08:23 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD