1. HessianWarrior's Avatar
    Apparently, this device is notorious for developing all kinds of WiFi problems, and it appears that I've caught onto one of those as well.

    WiFi on Ativ S (T899M) works for 10-15 seconds, and simply stops afterwards.

    Already checked the "Run under lockscreen" option, got into and out of powersaver mode, hard reset, soft reset, factory reset, etc. Same problem.

    Phone is running 8.0.10521.155, firmware revision 2212.13.6.1 and is Developer + Interop Unlocked.
    WiFi network is 2.4GHz, password protected. Tried removing password, changing channel, etc. No go.

    If anyone can suggest a solution/some info, please help.

    Thanks again.
    02-23-2014 05:01 PM
  2. realwarder's Avatar
    Firmware update on wifi router... you likely tried that of course. Use a WPA2/AES as those settings are often more reliable on routers due to being a hardware implementation in the wifi chipset.
    02-23-2014 11:15 PM

Similar Threads

  1. Multiple issues..help.
    By X0LARIUM in forum Nokia Lumia 720
    Replies: 4
    Last Post: 02-25-2014, 02:12 AM
  2. Losing WiFi connection!!!
    By paulxxwall in forum Nokia Lumia 1520
    Replies: 7
    Last Post: 02-24-2014, 09:16 AM
  3. Replies: 30
    Last Post: 02-24-2014, 04:19 AM
  4. Icon email and account issues
    By Bay_Area_Myk in forum Nokia Lumia Icon
    Replies: 3
    Last Post: 02-23-2014, 06:32 PM
  5. My 920 refuses to connect to any WIFI networks, help!
    By bashbaliga in forum Windows Phone 8
    Replies: 5
    Last Post: 02-22-2014, 11:49 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD