The Windows 10 April 2018 update has arrived! Get the new Dell XPS 15, starting at $999.99
  1. lanmeiyu's Avatar
    Wifi won't connect to some certain network after installing WP8.1 dev preview, even with the correct username and password, no matter manually or automatically, always says "Sorry, you phone can't connect to the network...".
    05-25-2014 03:59 PM
  2. xandros9's Avatar
    It could potentially be the network's fault and WP8.1 is more susceptible.

    My school has a meh network, sometimes its down, sometimes things refuse to connect and my 920 has actually been reliable with it on 8.0 and 8.1. Although it seemed slightly more temperamental on 8.1.
    05-25-2014 05:22 PM
  3. Fred Osei's Avatar
    I don't think so. Facing the same problem. A network I was able to connect with now refuses to connect with the same message after wp8.1
    05-25-2014 05:25 PM
  4. Chris Fought's Avatar
    Same here. I can connect on my home network, but not at work. It was fine before the switch to 8.1. I'm hoping to hear of a fix soon. I'm in a building with no cell signal, only wifi. I feel cut off!
    Last edited by Chris Fought; 05-30-2014 at 03:26 PM.
    05-27-2014 04:39 PM
  5. Chris Fought's Avatar
    A little update. I was messing around trying to set up a network from my iMac since I can't access the main wifi setting here at work. I noticed that I could connect if I turned security off. Its only after I turn WPA2 Personal (the only setting available on a mac) on that I have an issue connecting. It could be that certain security setting are causing the connection issues.
    06-03-2014 09:26 AM

Similar Threads

  1. There May Be Hope For WP8 After All
    By fatclue_98 in forum Microsoft News & Rumors
    Replies: 37
    Last Post: 05-28-2014, 10:37 AM
  2. WP 8 Calendar-3rd party apps/Private Appts?
    By urik770 in forum Windows Phone 8
    Replies: 1
    Last Post: 05-25-2014, 09:35 PM
  3. Why does WPCentral text wrap better in an iPhone than a WP?
    By gregoron in forum Site Feedback & Help
    Replies: 2
    Last Post: 05-25-2014, 07:53 PM
  4. Me tile disappeared after update to 8.1 update
    By Manu6901 in forum Windows Phone 8.1 Preview for Developers
    Replies: 1
    Last Post: 05-25-2014, 02:47 PM
  5. Irritating issue regarding saved pictures..
    By Wp_Shashwat in forum Applications
    Replies: 1
    Last Post: 05-25-2014, 08:52 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD