1. CJ Thunder's Avatar
    My untech savy father in law got this on my recomendation for the easier Windows Phone, (was coming from a Razor)...now it's broken...

    Can't take a picture at all.
    I go to app page, click the physical button, try to open the camera through attaching a new pic in a text message...nothing...all ways do the same thing, flash the camera screen onscreen for half a second, then vanish.

    This was happening before any updates, and I fgured I would try to update to Tango, through ATT, have all the updates and still nothing.

    I have done the usual, turn off and on, take out the battery, everything short of a hard reset because, it should just work and to set the phone up again would be a pain...


    Help?
    07-29-2012 11:54 PM
  2. Dave Blake's Avatar
    Plug it in to Zune and check the available memory. You might be able to adjust the saved space to gain more memory if that's the issue.
    07-30-2012 06:59 AM
  3. CJ Thunder's Avatar
    Interesting idea...
    Did not work...

    next is to download an app that uses the camera see if that works...
    07-30-2012 09:35 PM
  4. palandri's Avatar
    I think you'll have to do a hard reset.
    07-30-2012 09:54 PM
  5. CJ Thunder's Avatar
    I think you'll have to do a hard reset.
    I am figuring as much but really don't want to. Backup can't come soon enough...to7.8...
    07-30-2012 10:27 PM
  6. Corepc's Avatar
    Interesting idea...
    Did not work...

    next is to download an app that uses the camera see if that works...
    FhotoRoom has a great camera but any camera app should work

    Does the camera work if you have option "tap screen to take pic" turned on or does it just open/close ..

    Check the camera itself from Diagnositics Mode

    Dial ##634#
    Diagnosis App should install
    Start Diagnosis App put in
    *#05#
    Press 2. Camera

    Does it work ? or just open/close
    if not then you have a faulty camera, Call AT&T..

    if yes then something else ?
    07-31-2012 11:29 AM
  7. Ahmed Mustafa's Avatar
    Could you eleborate on the steps after you put in the *#05# i did that but nothing happened
    03-31-2013 11:31 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD