1. Copiondor's Avatar
    I have had the phone since the phone came out in America. My keyboard was working fine at the beginning, but it seems as though the phone has been becoming slow while I type so that a lot of the things I type are not fixed by the autocorrect and I have to wait to send things. Is anyone else having these issues? Or, does anyone have a fix for this? I have tried restarting my phone, I do that daily, so please don't try to suggest that.
    12-28-2010 02:03 AM
  2. selfcreation's Avatar
    i havent had that problem , uve done a reset!? have u done a HARD reset?
    12-28-2010 11:33 AM
  3. anthonok's Avatar
    Have you added words to the dictionary? Try resetting the autocorrect dictionary in the settings. Mine did the same thing and that seemed to have fixed it. I think it's something to do with it needing to check the user added words causing it to slow down.
    12-28-2010 11:38 AM
  4. spitothec's Avatar
    Odd, mine is starting to just plain ignore some letters that I type. ie: if I type "whatever", it only recognizes the "wha" and then skips to the next word.
    12-29-2010 06:28 PM
  5. ehrratic's Avatar
    This happens to me too. I'm not sure what it is. It doesn't seem to be as bad lately. And it doesn't happen all the time. But there are lots of annoying times when I type way faster than the keyboard without realizing it :(
    01-06-2011 02:42 PM
  6. grovefocus11's Avatar
    I have seem to run into an issue with this also. I think it might just need a simple software fix. But I will definitely try the reset of the dictionary.
    01-07-2011 12:23 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD