1. 3DPiper's Avatar
    If I drag an album over from the Zune software onto my Focus, when I play the tunes I get no audio.. It IS playing, I can see the timeline gague moving.. My volume is up.. I can stop, skip, ff, etc, but I get no audio.. If I play the album on my PC through Zune or WMP, the album plays fine..

    What gives? I want to listen to my albums!
    03-25-2011 11:44 AM
  2. Loiselle's Avatar
    Headphones or speaker?
    03-25-2011 12:18 PM
  3. 3DPiper's Avatar
    Headphones or speaker?

    Either.. :(
    03-25-2011 12:24 PM
  4. cdook's Avatar
    I have that problem every now and then. Power cycling the phone seems to fix it. Hopefully this issue is fixed in NoDo.
    03-25-2011 02:51 PM
  5. FearThyWrath's Avatar
    Mine will play low some times till i power down then it works fine so i just restart my phone everyday when i wake up and it seems to avoid this problem. really doesent bother me that much
    03-25-2011 06:43 PM
  6. Spyral's Avatar
    I have this problem too. Certain apps are to blame. Some games, when the music or sound is muted through the game settings, will mute the Zune player as well even after the game has been exited. If you have a game that you frequently play, ensure that it's volume settings are set to 'ON' or 'HIGH'. Power cycling the phone will unmute the Zune player, but only until you load the game that changes the sound settings.

    I've noticed Rocket Riot and Crackdown: Project Sunburst do this.
    03-26-2011 10:53 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD