1. rhkrqyr's Avatar
    Hi,
    Just updated to Mango(7720), all the picture in the people hub disappeared. How to fix it?
    Yes, all of my contacts are there, just no picture beside them. :(

    Many thanks.
    10-30-2011 03:52 PM
  2. enahs555's Avatar
    Maybe just re-sync the phone.
    10-30-2011 10:10 PM
  3. jimski's Avatar
    Did you change your Live ID with a reset or something like that? No problems for me losing any people photos with updates, including NozDo, preMango 1&2, and Mango. And after each hard reset I have done, all my contacts and photos were immediately restored after logging in with my LiveID.

    Sent from my HTC Surround using Board Express
    10-30-2011 11:49 PM
  4. Rodolfo#WP's Avatar
    Doesn't make sense because you've linked the photos to those contacts through your WinLive account. Try checking your contacts on your WL account through your computer.

    Sent from wherever/
    10-31-2011 01:34 PM
  5. rhkrqyr's Avatar
    Yes, it doesn't make sense, I checked WL on my desk top, all photos are there. I didn't change my Live ID.
    10-31-2011 09:46 PM
  6. rhkrqyr's Avatar
    Finally got the pic. back.
    Just re-sync from the phone doesn't work.
    I delete one contact from computer, re-enter info', "Invite as friend" to messenger, save, sync from the phone, it comes back.
    May be you just need to "Remove as a friend" from your computer, save, sync from the phone, then back to computer and "Invite as friend", save, sync from the phone.
    I didn't try this way, may be it works.
    11-06-2011 02:11 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD