1. spectre51's Avatar
    There is a thread about this in another section but felt this would be a better section to maybe get some response from the wpcentral staff.

    The live tile for a pinned wpcentral.com is not working anymore. Once the news article about it came out I made one and it worked for a day but since then nothing just the pink logo. Many others are having the same issue. Deleting it and recreating it doesn't help.
    10-20-2013 09:06 PM
  2. Tom Kaminski's Avatar
    Looks like the live tile only updates if IE 11 is your default browser. I did a quick google search to see if there was any known workarounds, but I couldn't find anything. If you have any suggestions, let me know!
    10-21-2013 10:52 AM
  3. spectre51's Avatar
    It was my default browser the whole time. Today the tile started working though, for other people as well.
    10-21-2013 04:29 PM
  4. James Falconer's Avatar
    Perhaps it just needed a kickstart :P

    Let us know if you have any other issues with the live tile.
    10-22-2013 12:59 AM

Similar Threads

  1. i'm not sure where to put this, but can we all agree that this is a terrible idea?
    By surfacedude in forum Upcoming and Rumored Tablets
    Replies: 7
    Last Post: 10-21-2013, 07:47 PM
  2. Battery tile app
    By brmbjn in forum Windows Phone 8
    Replies: 6
    Last Post: 10-21-2013, 06:59 PM
  3. Is x86 the future of Windows Phone 9?
    By Ruined in forum Windows Phone 8
    Replies: 3
    Last Post: 10-21-2013, 07:04 AM
  4. No Network on GDR3 update, SIM Card not recocgnized
    By Georg Steilner in forum Nokia Lumia 925
    Replies: 1
    Last Post: 10-21-2013, 12:41 AM
  5. Replies: 1
    Last Post: 10-21-2013, 12:24 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD