1. FearL0rd's Avatar
    Hi, Im having problems posting in the forums using edge. It is not let me type anything
    07-29-2015 08:13 PM
  2. FearL0rd's Avatar
    and IE is faster in the forums also
    07-29-2015 08:21 PM
  3. ohgood's Avatar
    Hi, Im having problems posting in the forums using edge. It is not let me type anything
    Install chrome. I gave up on edge in five minutes of failures.
    07-29-2015 08:27 PM
  4. RumoredNow's Avatar
    Chrome has too many eyeballs in it for my tastes. I swore off Chrome and am never going back.

    Anywho... I am moving this to our site help area so our techs can find it.

    They may want more details. Someone will ask.
    07-29-2015 09:19 PM
  5. James Falconer's Avatar
    We're looking into these issues folks, thanks for reporting!
    07-30-2015 04:30 PM
  6. FearL0rd's Avatar
    We're looking into these issues folks, thanks for reporting!
    Browser needs to be fixed not the community
    07-30-2015 07:18 PM
  7. James Falconer's Avatar
    We've just pushed a fix to the forums... please clear your cache in Edge and try again... let me know if it works!
    07-31-2015 12:06 PM

Similar Threads

  1. Windows 10 stuck on preparing for the upgrade. How long should this take?
    By Windows Central Question in forum Windows 10
    Replies: 24
    Last Post: 08-02-2016, 01:13 PM
  2. MMS Not Working on Lumia 640 metropcs
    By Windows Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 09-20-2015, 12:11 AM
  3. Replies: 4
    Last Post: 07-30-2015, 09:50 AM
  4. Can I get some help with a Windows 10 update problem?
    By Windows Central Question in forum Windows 10
    Replies: 0
    Last Post: 07-29-2015, 07:24 PM
  5. Lock screen slideshow with multiple display
    By JM_T in forum Windows 10
    Replies: 0
    Last Post: 07-29-2015, 06:31 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD