1. Pete's Avatar
    This has been happening to me for quite some time now and I've usually just given up without commenting, or just used the app on my phone.

    For the WC blog entries, I'm invited to "log in to comment", even though I'm already logged into the forums via my Passport account. Clicking the link to log into the front page does nothing except refresh the page - I can see it redirecting through the Passport service, but the login never actually happens, even though I can navigate through to the forums and see that I'm logged in there.

    While I'm here, the "User Account / Passport Login Support" sub-forum is dead, the link goes nowhere and the sub-forum should be removed or fixed.
    RumoredNow likes this.
    09-02-2016 05:37 AM
  2. James Falconer's Avatar
    @Pete - where are you trying to comment from? From an app? In desktop browser? Mobile? Let me know!
    RumoredNow likes this.
    09-06-2016 11:01 AM
  3. Pete's Avatar
    This is from the web site on a desktop PC running Windows 7 and IE11.

    Same thing happens running Firefox.
    09-14-2016 10:14 AM
  4. James Falconer's Avatar
    @Pete - my apologies for the delay. Was away last week :)

    I'm still unable to reproduce the problem. Would you be able to screenshot the steps you take so that I can run our tech team through it? I'll get them to test on IE, FF and some others as well...
    RumoredNow likes this.
    09-19-2016 11:41 AM
  5. Pete's Avatar
    No problem James. I'm being somewhat infrequent myself.

    It's a difficult one to screen-grab.

    All I do on the blog items is hit the "Log In to Comment" link. I see that the web page redirects through the Passport service, and the WC blog page refreshes. When I scroll down again to comment, the "Log In to Comment" link is still there. If I hit the forum link, I'm in the forums and logged in as normal.

    I only use Passport to log in, I'm not linked to any other service.

    wcf.png
    RumoredNow and Laura Knotek like this.
    10-05-2016 04:23 AM
  6. libra89's Avatar
    The same thing happens to me occasionally. Same browsers and system.
    RumoredNow and Laura Knotek like this.
    10-05-2016 06:18 AM
  7. James Falconer's Avatar
    Interesting. And after you click the login link (the first time), you are properly logged in and see your avatar at the top left of the screen?
    RumoredNow likes this.
    10-05-2016 05:43 PM
  8. Pete's Avatar
    No.

    WC front page:
    wcfp.png

    WC Forum page:
    wcfm.png

    If I click from one site to the other, my avatar will appear and disappear accordingly - I get no prompt to log in to Passport when swapping.
    RumoredNow likes this.
    10-10-2016 03:24 AM
  9. James Falconer's Avatar
    Interesting. Can you try logging out, and then clearing your browser cache. Open a new window and try again. Am thinking you may have some old files cached on your system... I've encountered the same problem before as well.
    RumoredNow likes this.
    10-11-2016 03:20 PM
  10. Pete's Avatar
    Nope. I've done that a few times already (I do this regularly as part of my day job).

    The fact that the same thing happens on Firefox too implies that it's something on the server side?
    libra89 likes this.
    10-12-2016 02:26 AM
  11. Pete's Avatar
    No change there. I do this fairly regularly anyway.
    RumoredNow likes this.
    10-12-2016 02:35 AM
  12. James Falconer's Avatar
    Ok. Can you give me some more background? What OS and browser are you using?
    RumoredNow likes this.
    10-12-2016 04:27 PM
  13. Pete's Avatar
    Windows 7 Enterprise Build 7601 SP1
    Internet Explorer 11.0.9600.18426
    Firefox v47.0.1
    libra89 and RumoredNow like this.
    10-13-2016 01:46 AM
  14. James Falconer's Avatar
    Thanks. I'll report this to the tech team.
    RumoredNow likes this.
    10-17-2016 01:50 PM

Similar Threads

  1. Does anyone NOT have the Double Tap to Wake Firmware?
    By Pete in forum Microsoft Lumia 950 XL
    Replies: 4
    Last Post: 10-03-2016, 02:20 PM
  2. Replies: 11
    Last Post: 09-07-2016, 07:07 PM
  3. I dont want to be anymore part of windows 10 insider program
    By Avelino Rodriguez in forum Windows 10 Insider Preview
    Replies: 4
    Last Post: 09-03-2016, 04:11 AM
  4. USB Type C to HDMI adaptor capabilities?
    By associatedpress in forum Microsoft Lumia 950 XL
    Replies: 1
    Last Post: 09-01-2016, 11:46 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD