1. j0b0's Avatar
    I have followed the threads on getting youtube and others working on smartphones and have installed the tcmp player and the flashvideo.cab also. However all the videos that come up on all sites (YouTube, Guba etc) say video link is invalid. Happens whether you try to view video, save video. What am I doing wrong that this would happen?

    Thanks for any help

    Chris
    10-21-2007 12:02 PM
  2. surur's Avatar
    Works for me on my Kaiser - make sure you installed the PPC version of the file, and have installed them to the same place (either main memory or storage card)

    Surur
    10-21-2007 04:19 PM
  3. taka912's Avatar
    This worked on my Tilt...

    http://discussion.wmexperts.com/showthread.php?t=148801

    There's also http://www.ytpocket.com/ that works for youtube videos.
    10-24-2007 07:45 PM
  4. HTC89T's Avatar
    Sometimes when I watch videos on TCPMP on my phone. It will buffed every 5 seconds. Is there anything that I can do to stop making it buff so much. I even left the video load up a little bit before playing it and it would play for a little bit than it would start over from the beginning. What's up with that?
    11-26-2007 07:56 PM
  5. rblover69's Avatar
    i suggest using a free program called Vtap views youtube street fire and numerous video site far superior then streaming on a page on a mobile PPC.
    11-27-2007 10:46 AM
  6. HTC89T's Avatar
    Where can I download the Vtap program?
    11-27-2007 01:40 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD