1. ImpalaSS06's Avatar
    Did the tweak, had some good options but now my WiFi isn't working. I click the little wireless network connect symbol in wireless manager screen, it processes for a second, but then goes strait back to the disabled icon. Even before the tweak I could connect to my wireless network but it wouldn't take me through the internet. Just got the phone today and was hoping for better results out of the box.

    Cody
    12-26-2007 09:44 PM
  2. ImpalaSS06's Avatar
    Update:
    Got on the xda devel forum and found the same problem but, no answer. Found more about my problem. Its only after USB connect, that my WiFi does not work. If I hard Reset I can connect again, but as soon as sync it drops the signal again. As well as after Kaiser I can't even see the network anymore.
    12-26-2007 11:33 PM
  3. surur's Avatar
    Maybe its related to your router encryption? Try dropping your router security for a while and see how it goes.

    Surur
    12-27-2007 02:44 AM
  4. ImpalaSS06's Avatar
    Right now I can't get the phone to turn its WiFi back on. It processes for a second and goes back to the off icon.
    12-27-2007 11:34 AM
  5. ImpalaSS06's Avatar
    I did a reset Soft/Hard not sure which. I used the stylus and pushed the little button on the bottom of the phone. Wifi works fine as long as I do not install the kaiser tweak.
    12-27-2007 11:54 AM
  6. jaxrunner's Avatar
    01-09-2008 03:54 PM
  7. kahman's Avatar
    I just did the tweak and confirmed that my WIFI is still working. Sorry to hear that!
    01-12-2008 10:05 PM
  8. maxpowers's Avatar
    I have the same problem (I think). My wifi works fine until I hook up to my PC via USB - then it doesn't work. When I try to activate it, it goes back to being disabled within five seconds!

    However, once I disconnect the USB the wifi automatically works again!

    Can anyone help with this?
    03-29-2008 11:35 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD