W Windows Central Question Jul 23, 2016 #1 facebook bağlanmış hesabımı istiyorum ama bağlanınca o hesabı vermiyor yardım edin beni hesaba sokun yeter
facebook bağlanmış hesabımı istiyorum ama bağlanınca o hesabı vermiyor yardım edin beni hesaba sokun yeter
Chintan Gohel Active member May 23, 2014 10,785 1 36 Visit site Jul 23, 2016 #2 Re: facebook bağlanmış hesabımı istiyorum ama bağlanınca o hesabı vermiyor yardım edin Windows Central Question said: beni hesaba sokun yeter Click to expand... ne facebook hesabınıza bağlı olmak istiyorsun? Eğer daha fazla yardıma ihtiyacınız veya paylaşmak i?in daha fazla soru veya ayrıntıları varsa bu iplik cevap , b?ylece siteyi katılın. Bunu g?r link , Windows Central katılmak i?in nasıl ilgili talimatlar i?in . Upvote 0 Downvote
Re: facebook bağlanmış hesabımı istiyorum ama bağlanınca o hesabı vermiyor yardım edin Windows Central Question said: beni hesaba sokun yeter Click to expand... ne facebook hesabınıza bağlı olmak istiyorsun? Eğer daha fazla yardıma ihtiyacınız veya paylaşmak i?in daha fazla soru veya ayrıntıları varsa bu iplik cevap , b?ylece siteyi katılın. Bunu g?r link , Windows Central katılmak i?in nasıl ilgili talimatlar i?in .
RumoredNow New member Nov 12, 2012 18,134 0 0 Visit site Jul 23, 2016 #3 Re: facebook bağlanmış hesabımı istiyorum ama bağlanınca o hesabı vermiyor yardım edin Yes. More details would help. Evet. Daha fazla bilgi yardımcı olacaktır. Upvote 0 Downvote
Re: facebook bağlanmış hesabımı istiyorum ama bağlanınca o hesabı vermiyor yardım edin Yes. More details would help. Evet. Daha fazla bilgi yardımcı olacaktır.